Jag sover mycket mer än jag borde...

Och jag vet att det går över, och kommer kännas mycket bättre, men varför är man alltid en jävla nybörjare på sånt här?

Idag har jag varit ledig och haft en oförskämt skön dag. Dagen började med en klassisk 2 timmars snoozning. Eller lite mer för att vara helt sanningsenlig, mellan 13.00 och 15.15 så snoozades det. Sen ringdes det till Bullis som tog sig hit för lite filmkik och en bättre påse snask.

 Efter det gjorde några saker jag borde gjort för längesen och sedan ägnat kvällen åt att äta kinamat med mamma eftersom jag dagen till ära har Namnsdag!
Efter det begavs det till träningen, som blir den tredje dagen i följd med träning, vilket gjorde att det faktiskt var en pigg Martinsson, som tillochmed kunde åka skridskor utan att känna sig som Lasse Brandeby efter några skär.

Idag på träningen kom en kille i laget på en fantastisk affärsidé. Han tänkte att man kunde gå ut i skogen och leta fram fina granar som sedan kunde användas som Julgran. Man kunde således gå med GPS för att se kordinaten på granarna. Sedan skulle man således stå på torget, och sälja, inte granar, utan kordinater till folk så att de själva fick hugga sin gran. Riktigt roligt var det, om jag får lägga in mig åsikt, i min egen blogg.

Det här vet du inte om, men jag väntar på dig. Någon gång måste du bli själv, och jag väntar på dig. Jag bidar tiden och det kommer ta tid, jag har inte sagt nåt än men jag väntar, jag väntar....


För övrigt anser jag att FM 09 borde vara ett spel som man kan vinna en match på!

Jag vet jag har mig själv att skylla...

Har vetat det varenda fylla...

Konstig tid i mitt liv för tillfället. Å ena sidan mår jag nog ganska bra, eller det känns bra överlag. Jobb, laget osv, det funkar precis så bra som man kan begära, och det gör att jag mår bra.
Sen är det bitar som gör det hela betydligt besvärligare, som gör att jag känner mig aningen schitzofren.
Det är en märklig tid vi lever i, ingenting blir som man tror...

Jag tror att det blir nyttigt, ( jag att jag tjatar om hasselaresan) att komma bort till hassela i helgen. Mysa på och ta det lugnt. Att göra något som bryter det där karga och slentrianbaserade mönstret som man byggt upp under sin " leva livet på helgen" karriär.

Träningen idag gick iaf bra, konditionen min är som sagt ganska sviktande men vissa dagar känner jag mig nästan i gammalt gott slag, vilket gör att när jag dagen efter ska träna så har jag ganska höga förhoppningar om att känslan ska vara densamma som föregående dag. Det är då bakslaget brukar komma som en pil genom bröstet. Och det är inte direkt amor som skjuter pilen.

Undra om lite sömn förbättrar återhämtningen, jag gissar att experterna skulle ge tummen upp för den teorin.

I hope you feel the way I do, I hope you give yourself up to, im damned to feel the way I do. What have I done to fall som hard, for you?

För övrigt anser jag att kondition borde vara en gåva!


Den som dör får se!

Härmed bekräftas att jag aldrig någonsin igen vill må som jag gjorde igår. Jag ska aldrig mer någonsin jobba i det skick jag var i igår. Jag mådde så sjukt dåligt efter den spontana utgången som tog vid i lördags. Dock gjorde jag en riktigt bra jobbdag. Trots att jag inte mådde bra alls.

Det var trevligt drag på stadshuset får man säga. Trevlig utgång med mycket gamla härliga ansikten som kom till beskådan.

För övrigt är jag fortfarande inte frisk, men förmår inte att utebli från ytterligare en träning, vilket gör att jag kommer att köra i den mån det går. Iaf visa upp mig!

Har inget roligt alls att skriva. Skönt på fredag med hassela! Here we come.


O jag har vart kär o ni har vart kär o jag ligger här o ni ligger här
Hisnande tankar jag vet att ni tänkt dom. Jag tänker dom nu o jag vet att ni vet
Vet mycket mer än jag. Har sett mer än jag men jag vet att den som dör får se

För övrigt anser jag att jag för tillfället har en bra jobbperiod!

Så blev det helg igen, och man vart själv igen!

Drar ett mail till en som en gång var ens vän, inte för att man blev osams, man bara drev isär, i helt olika väderstreck, ändå stranda det här. Och nu är det helg..igen..

Hoppla. Efter denna muntra inledning vill jag på intet vis hävda att jag mår särskilt dåligt över att jag jobbar dagen till ära.
Det är ganska behagligt att komma hem, ha färdiggjord middag, som under lördagarna brukar vara något speciellt, och dagen till ära så är det fondue ( återigen osäker på stavningen) . En rätt som Pirkt mer än gärna berömmer, vilket är en åsikt som jag insisterar på.

Ikväll kommer jag troligtvis att spendare kvällen med pirkt, dock inte bestämt än så länge. Vi får se vart hän det bär.
För övrigt läser jag en otroligt bra bok för tillfället. Stieg Larsson, återuppstå din vinnare. Sjukt bra böcker har mannen skrivit. Nu har jag delgivit ett visst mått av allmänbildning och vishet genom att skrika ut mitt bokläsande. Kanske dags å skaffa googlare och bli statsvetare. Likt Stig-Björn. Snygg han? Nej väl?

Sitter i godan ro och lyssnar på härlig musik i form av Timo Räisänen och även lite Stefan Sundström för tillfället, riktigt bra faktiskt. Jag fick också min nya ipod igår av jobbet, efter att jag klarat ett visst mål i säljtävlingen som tv 1000 hade, en hel del ipods delades ut, och till min glada överraskning var det 8 GB, inte fy skam för att göra sitt jobb.
Tack Tv 1000, tack kunderna, och tack för att gud visar att jag trots allt kan ha en viss rulle vid vissa situationer i livet.

It ain't no use to sit and wonder why, babe
It don't matter, anyhow
An' it ain't no use to sit and wonder why, babe
If you don't know by now
When your rooster crows at the break of dawn
Look out your window and I'll be gone
You're the reason I'm trav'lin' on
Don't think twice, it's all right

För övrigt anser jag att jag torde förbanna mitt oflyt över att jag lyckades köpa mini snus i härntas ända spelbutik. Man ska då lyckas med allt.

Inget fungerar, resten rasar!

Oj Oj Oj, vad bra jag sov inatt. Tror nästan att jag sov bort de värsta symptomen som jag hade utvecklat. Känner mig ganska pigg.
Men sen, ja vad ska man säga, vilken katastrofal arbetsdag. Inget av mina annars hyffsat välformulerade sälj eller vänd kunds fraser sitter där. Det är fundera hit, och tekniska fel dit. Det är fan och hans moster.

I övrigt såg jag ett Timrå som var otroligt sjukt överlägset mot brynäs igår.  Det var pinsamt att se ett sällsynt uselt brynäs. ( I och för sig har jag sagt hela säsongen att jag är förvånad över att brynäs överhuvudtaget kunnat ta en enda poäng iår) .  Det förtäljer dock inte historien för Timrå var riktigt riktigt bra igår.

I övrigt är Magnus Powell klar som spelande tränare för Giffarna. Det känns faktiskt bra, jag tror att det är en viktig byggsten för mitt forna giffers.

Helgen kommer som sagt spenderas här i det blåsiga härnta. Är det lite köer nu? Nä va?

Stå på rad och klappa händer, för sakens bästa hålla med. Lära dig hur vinden vänder, för sakens bästa gå på led. Dom vill lära dig att ljuga när det tar emot. Lära dig bocka och att buga för någon idiot...

För övrigt anser jag att big boy trots allt är en väldigt tillfredställande måltidsrestaurang.

Galloperande sympton

Hej!

I och med att alla redan känner till mig orulle, så väljer jag att lämna den beskrivande sidan om Martinssons orulles historia därhär.
Men givetvis som jag påpekade igår så hade jag en viss känsla av att jag höll på att bli sjuk. Och vad händer, jag är i det närmaste levande död. Mår som Fredric Mannströms lårbenshals ( han har brutit den). Jag är detta till trots på jobbet, och kämpar och sliter för min brödföda. Frågan är om jag har feber dessutom. Ja jag säger då det.

Måste jobba förövrigt nu.

Det regnar och är nästan noll, känns inte särskilt rock'n roll!

För övrigt anser jag att gubben på hemköp som klev in och köpte en general lös och en general portion verkade vara en ärrad gammal krigare!

Samma nätter väntar alla!

Hola!

Igår var jag hos kallberg, såg på lite ishockey, var ute en sväng på birsta och åt middag. Drack ett glas vin och bara myste. Var väldigt trevligt.
Har varit en bra ledig dag, otroligt skönt att vara ledig och förhållandevis pigg. Känner dock att jag så smått börjar utveckla en sjukdom, lite småförkyld, nyser som aldrig förr, lite småont i bröstkorgen. Men det är väl vanliga orullen gissar jag.

Helgen blir lugn, ska jobba helg vilket kan bli ganska skönt ändå. Så rysligt farligt tycker jag ändå inte att det är. Har för övrigt skrivit på för Sundsvall nu, vilket gör att jag inom kort officiellt är en Sundsvall Hockey spelare. Det svänger fort i innebandy, som vi så vist brukar säga.

Kvällen blir nog lugn, kanske blir lite handbollskik och lätt softning.

I övrigt vill jag bara på ett sätt helt utan komplicerade omformuleringar och rent och skärt från hjärtat. Belysa vikten av att ha bra kompisar. Älskar er alla fruktanvsvärt mycket. Ni vet vilka ni är, och vilka eventuella goda gärningar ni bistått mitt i övrigt misserbla liv med under åren. Stort tack för det.

Önskar att jag bara drömde. Att det var en vanlig söndag
Måndag morgon förra året. Ångrar hela förra året
Ångrar att jag aldrig svarade. Att jag bara lät dig vara
Samma nätter väntar alla. Utan dig är alla kalla
Långa mörka utan sömn. Du ligger med nån annan tönt

Den här stan är ägnad dig. Alla gator hånar mig
O mina tårar din stad vet att allt är alldeles för sent
Jag vet jag har mig själv o skylla. Har vetat det varenda fylla
Varje gång jag skakat hem o längtat efter dig igen
Alla filmer alla böcker handlar om dig alla ryggar tillhör dig tills jag går fram
"Förlåt jag trodde det var nån annan"

För övrigt älskar jag mitt meningslösa liv, hur är ditt liv?


Vilken lyckad dag!

Igår hade vi en väldigt skön och bra upplagd lördag. Både jag och Pirkt hade inga större planer på att ta ut oss igår och valde att åka ut till TImrå för att avlägga ett kik på Timrå-Södertälje. Det beslutet visade sig snabbt bli oerhört ödesdigert, då det efter cirka 5 min stod 2-0 till Södertälje och de dessutom fick en straff som dom å andra sidan tack och lov missade.
Timrå visade dock att de inte går att förlora mot de sällsynt usla laget Södertälje och vann med 4-2. Jag har svårt att bestämma mig för vilka som var sämst av förra helgens Djurgården eller denna helgs Södertälje. Får klura på det.
Nåväl, det som var nästan ännu bättre än matchen var den härliga gubben som satt precis bredvid oss. Några av hans bättre kommentarer var:
1 " Mår du dåligt Bjurling? Mår du dåligt Bjurling? Vinka till publiken Bjurling!" Avd: Ett dålig ingripande av Södertäljes målvakt `Bjurling som resulterade i mål.
2" Missa missa missa missa miss miss miss JAAAAA" Avd: När södertäljes Linus Klasen skulle lägga en straff på Johan Backlund och missade.
3 " 2+2" avd: Kort och konsist, angående ett slagsmål ¨på andra sidan planen som någon på våran sida omöjligt kan ha sett, men som gubben direkt skulle vara 2+2 minuter.

Senare på kvällen när vi kommit hem dök Pirkt förbi och tittade på film. Valet föll på Slap Shot 3, som var jaa, den var fan dålig. Det var ganska genomusla skådespelare, dålig handling. Klassiskt kille gillar tjej, tjejen blir sur mitt i filmen, jaa resten kan ni. Ett elakt och ett gott lag, som möter varann sista matchen, som sagt resten kan ni.

Det som höll på att förstöra hela kvällen var att när Pirkt skulle gå, så hade jag låst dörren och tackat honom för gott sällskap, varpå Pirkt lite försynt knackar på dörren.
Pirkt hade glömt sin påse av tyll som han bär med sig ideligen. Påsen innehåller ofta diverse bra atteraljer såsom en bättre halsduk och en burk dax vax, som jag anser snarast borde förbjudas i lag. Varför en så medriggad människa ska behöva kånka runt på dylika hårförstörande produkter är en gåta som inte ens jag kan lösa.

Jag tänkte skuld och lidande, väntar på oss fortfarande, har gått på knä så många år i den här staden...

För övrigt anser jag att det är på tok för kallt ute!

Res dig upp och gå!

Det är ungefär så man känner sig när det är såhär pass nära helg att man nästan skäms för att det är så nära.

Igår var det Öviks besök på agendan, bussresan gick över förväntan och kändes faktiskt väldigt smidig och snabb. Måste slå ett slag för Dintur som enligt tidtabellen beräknades vara framme i Övik 18.20. Klockan 18.20 svängde bussen in på Öviks busstation. Det är vad jag kallar service. Dessutom var priset på blotta 65 kr väldigt överkomligt.

Säljet idag går ovanligt bra, dock så är det segjobbat dagen till ära, vad detta faktum beror på vet jag inte. Men det känns bra säljmässigt, dessutom humörmässigt har jag varit solid idag.

Jag nog skäms man alltid när man dricker sådär pass god dryckJag nog skäms man alltid när man dricker sådär pass god dryck
Jag tänkte dessutom förutom Dintur slå ett slag för min emineta vän Pirkt som i väldigt ( om än osanna medriggs kommentarer) var snäll mot mig i sin blogg idag.
Därför tycker jag att ni ska ta er en kik på pirkts blogg. Pirkt.blogg.se

Nu ska jag äta chokladpudding som jag fick av Olsén. För att citera Johan Glans " På en freedag, jo jag tackar ja".

Jag ska resa iväg min käraste vän, jag ska resa ifrån dig imorgon. Finns det nånting jag kan skicka till dig, från det landet dit jag kommer. Nä det finns inget du kan skicka, tillbaka till mig. Det finns ingenting jag önskar att jag ägde. Bara att du kom hit tillbaka igen. Likadan som när du reste...

För övrigt anser jag att man har på tok för korta raster på arbetet!

Det är ett idogt jobb att driva ungdomen ur din kropp!

Tanken att jag fyller 20 väldigt snart slog mig just. Det känns lite konstigt,  vet inte varför. Egentligen har jag aldrig brytt mig om födelsedagar. Dom kommer, man blir ett år äldre, osså är det inte mer med det.
Men 20 känns märkligt eller nåt. Aja never mind!

Sitter nu på jobbet, min vana trogen. Det har ringt ganska kontinuerligt idag, lite bättre stil på kunderna idag, faktiskt.

Senare bär det som sagt av till övik. Gruvar mig lite för bussfärden, att ensam åka buss i 2 timmar dessutom utan färdlektyr gör mig i det närmaste bestört. Jag lär väl somna och vakna i Umeå. Somna på bussen och vakna i ett bussgarage har man ju redan varit med om en gång, det var väl sådär kul.

Imorgon lär jag åka och titta på hockey med Kallberg om allting faller väl ut, Sundsvalls legoknektar mot Njurunda. Kan bli en intressant batalj.

Jag som trodde jag var kvar, jag har börjat om på nytt, det vet jag när jag ser dig..

För övrigt anser jag att var man är berättigad till färdlektyr på bussresor.

Ett fullkomligt kaos!

Det ska va vissa vis, det ger vi fan i givetvis, vårt palats är ett fullkomligt kaos!

Som alla redan vet så är jag kraftigt otursförföljd, man skulle kunna kalla mig drabbad och ändå inte känna dåligt samvete för att man tar orden i sin mun. Jag har återigen för andra dagen irad haft lunch klockan 11 på mitt schema!!
Ska det vara så??
Det blir så långa dagar när man får så tidig lunch, som sagt drabbad.

I övrigt vann vi mot alla odds tävlingen igår igen, och nu ser det riktigt riktigt bra ut för vårt kära team.
Jag ser mig själv med en banjogrogg i näven, flytandes på ett plastmadrass utformad av en rulle på den spanska kusten redan nu.

Min ömmande arbåge var imorse inte alls medgörlig, och viss smärta är fortfarande aktiv. Inte alls tillfredställande.

Det ska va på vissa sätt, stilrent ner i helvete, vårt palats är ett fullkomligt kaos.

För övrigt anser jag att värmd mat är bra mkt sämre än rekordelig direktlagad mat!

Vilken kämpig dag, lalalaaalalaalaaaaaaah!

Dagen har innehållet yttersta prövningar för min sargade kropp, och efter dagen tuffa psyke.
Jobbet var idag ganska krävande, kunderna verkade ha fått någonting om bakfoten idag, och flera kunder ringde in med yttersta anmärkningsvärda åsikter angående abonnemangets vara eller icke vara.
Det ringde nästan ingenting imorse, men sen strömmade det in samtal från människor som jag vet inte, de verkar ha en snedvriden syn. Det verkar inte förstå logiken i hur saker och ting fungerar, det var i vilket fall ytterst frustrerande.

Träningen var riktigt rolig, men det var ganska jobbigt dessvärre. Jag fick min arbåge demolerad i det passande sista bytet för dagen, dock så kan det vara så att demolerad är en viss överdrift.

Imorgon hinner jag inte träna då jag jobbar och träningen är tidig.

Nu blir det lite tv kik. Vi hyres.

Ja säger kom, allt är förlåtet ja dom snackar bara strunt, dom har väl redan glömt hur kul det kan va att tumla runt!

För övrigt anser jag att jag är törstig.

Det är så jävla fattigt i köping!

Är han tråkig tobbe? Näe va?

Dagens absolut största skämt fanns att läsa på Aftonbladets nätportal, Magnus " ärkegamla supersopan" Arvidsson är på väg till Helsingborg. Oj Oj storlagen rustar upp sig.
Alltså det måste ju vara bättre att tokchansa med gemene brasse istället för att värva Magnus Arvidsson?

Igår tränade jag, var riktigt skönt, och det kändes inte alls så farligt med konditionen faktiskt. Jag somnade iaf som en klubbad oxe efter att jag tränat och jobbat. Ikväll är det dags igen, känns riktigt kul.

Var precis nere på hemköpt. Tror inte jag såg en enda pensionär, riktigt ovanligt för att vara där.
Dock ett gäng ärkeskojare till ungdomar som enligt vad jag kunde tyda skulle genomföra nåt slags text med läskedrycker. Ja ni ser.

Nu ska jag försöka sälja iaf ett abonnemang. Vi har tävling idag mot team Pär.

Waking up was kind of strange, theese past two years have made a change. You where barely on my mind, saying goodbye sure takes time...

För övrigt anser jag att tobbe i en annan del av köping är världens bästa människa.

Det kanske kommer en förändring...

Men det tar den tid det tar...

Här idag, där imorgon. Eller nåt. Tror jag.

 Helgen, bjöds på läskning, en ytterst trevlig middag med mor far niklas och malin. Lite hockey, mer läskning, lite singstar. Igår. Döläge. Ridå.Och ytterst nattsvarta tankar.

Timrå bjöd upp till hyffsad kamp mot ett otroligt, fantastiskt fantasilöst och tråkigt Djurgården.
Det roligaste var dock Djurgårdens klack som hade maskeradresa. En var Konstapel med grishuvud, en hade KKK dräkt, en var någon slags spank trubadur, osv osv. De var inga grabbar som har problem med studieskulderna direkt.

Utgången var ganska trevlig, lagomt med folk, bra vänner med. Ja en ganska ordinär utgång.

Ikväll ska här tränas. Och nu ska här jobbas.


When you try your best but you don't succed. When you get what you but not what you need, when you feel so tired, but you can't sleep. Stuck in reverse...

För övrigt anser jag att det börjar bli varmare ute, fan vore väl annars.

Ta det kallt, det är allt!

Hola!

Åhh vad bra man mår när det vankas helg. Det vankas evinnerligt gedigen och skön helg som kommer att spenderas i goda vänners lag. Singstar hos Niklas ikväll, måste återuppta hedern sen senast där jag sköt mig själv i sank med dåliga resultat. Imorgon, hockey med Mor och Far, sedan sluts en bättre skara människor upp hos Bulten, där diverse rusdrycker inkluderat gott umgänge kommer att ta form.

Vi vann åter en tävling igår, denna gång mot Team Roger. Det ser bra ut för Team elit, det börjar dra varma vinder över vårat kontorslandskap. ÅÅhhhh vad skönt det skulle vara att styra kosan mot den något sydligare regionen Spanien.

För övrigt ska vi åka till Hassela med teamet i slutet av denna månad. Det ska även det bli hemskt skoj, trevligt att rucka på slentrianhelgerna lite.

Sen nästa torsdag bär det av mot Övik där syster ska examineras, som det heter. Hon har läst klart. Hon är duktig. Syster alltså.

Vi möts dit vindarna för oss.

Stjärnfall, stjärnfallet är jag, och du är himlen jag föll från den dan..Stjärnfall stjärnfallet är jag, och du är himlen för mig varje dag...

För övrigt älskar jag helgen, till motsats mot E.M.D som är bland det värsta jag vet!

Det går inge bra nu...

Deeeet går inge bra nuu, varken i käääärlek eller speel... Skrålade Tomas Andersson Wij. Klok man. Han alltså.

Det har varit en ganska ädel dag, sov ganska så bra inatt, vaknade hyffsat pigg.

I övrigt har jag ägnat dagen på jobbet där det varit väldigt lugnt idag faktiskt. Har för övrigt fortfarande kokat kraftigt då jag fortfarande ställer mig frågande till om detta är ett liv värt att leva då E.M.D fortfarande, trots sömn står som vinnare. Det var alltså ingen mardröm.

Har för ett tag sen varit med Ivan på lidl och inhandlat ohyggliga mängder vitaminer. Kassörskan tittade frågande på oss där vi lassade vitaminer för ett helt kompani.

Nu ska jag döda de sista timmarna här på jobbet.

På återseende.

Jag skulle springa efter men trampa snett, ibland gör man fel ibland gör man rätt.......Ibland gör man rätt ibland gör man fel. Lev med det. Ibland gör man rätt ibland gör man fel, lev med det.

Ibland gör man absolut ingenting, men det blir fel ändå.

För övrigt anser jag att E.M.D är ett av de största skämten som drabbat Sverige.

Fyfan....

Jag vill med all önskvärd tydlighet förkunna att jag kommer att generalisera å det grövre i detta inlägg.
Men vart i helvete är Sverige på väg?
E.M Fucking D vinner grammis för bästa låt, med ingen mindre än Jennie Let Me Love You.
Man undrar då om denna generation antingen är fullständigt tondöva  eller om Rix fm har hjärntvättat större delen av vårat land.
Jag blir så sjukt irriterad, vad äre för fel? E.M.D? Det måste vara nåt slags skämt, en mardröm, kalla det vad ni vill. FYFAN.

Tack för fikat miken föresten, det var iallfall trevligt att dela detta miserabla ögonblick med någon..

Jennie leeeet me looove youu..oooooh........Fuck off.

För övrigt anser jag att Sverige är på väg att tappa kontrollen.

Jag ger dig min morgontrötta morgon..

Jag ger dig min dagdrömmande daag...

Dagen började med att jag tog mig samman och gick upp i väldigt god tid, redan klocka 06.00 gnuggade jag sömndrucket sömnen ur mina ögon som kändes misshandlade. Jag hann både med frukost och att sitta en sväng vid datorn. Kände mig väldigt effektiv.

I skrivande stund har jag precis njutit av resterna som blev över efter skogens konung i söndags, nämnligen en bättre tallrik älg med tillhörande sås samt potatis.

I måndags kväll så var vi hos pirkt föresten och såg småkronorna bli överkörda av kanada, både målmässigt och fysiskt, Kanada var bättre. Kanade spelade fulare. Fair enough, även fast att jag blev uppenbart irriterad, för det var inte schyssta grejer de där lönnlövsbröstade grismunnarna höll på med.

Kommer inte kunna träna denna vecka då det är tidiga träningar hela veckan, och jag arbetar i vanlig ordning.

Jag har för avsikt att ägna min kväll åt att i sakta mak fortsätta min på senare tid emellertid oerhört slöa hållning till att göra något. Ägnar mig i stort inte någonting, and i like it. Fast ändå inte, ska bli niiiice att träna igen.

I övrigt känner jag mig lite stagnerad för tillfället, livet har sin slentrianartade gång där varken ris eller ros har tilldelats till undertecknad på sistone . Inget händer. Ge mig åtminstone lite ris så att det kan bekräftas att jag är vid liv.

Det tjänar inget till att dröja kvar mer,  med det som hänt igår, det tjänar inget till att söka svar nu, grubbel läker inga sår...

För övrigt anser jag att det är kallt ute.

Rullator-vm i härnta centrum

Afton.

Nu är man tillbaka, till härnta, där rullatorer är ett så pass vanligt inslag i vardagen att man nästan blir sugen på att skaffa sig en.
När jag vandrade till hemköp, mitt i anrika härnta centrum, så går det en av de segaste damerna norr om nordnorge framför mig. Hon var fruktansvärt bedrägligt seg och jag fick leende menande blickar av andra äldre damer med rullator då jag på intet vis försökte tränga mig före. Även fast det skrek i mig att jag borde prejat henne ur min åsyn.
Men det var min vackra ande som jag har i mig som talade, som försiktigt påminde mig om att jag kommer bli en grinig gammal gubbe så småningom, som gjorde att jag sansade mig.
Jag kom fram till slut, lyckligt slut. Så. Att.Säga.

Helgen bjöds på diverse, lite livelir och utgång hos pirkt. Lite middag hos Kallberg, och så igår middag med farmor mamma och pappa. De var precis ny hemkomna från Frankrike, och en nobel middag serverades med allt från naturens ekosystem. Från en bättre jätteräka till skogens konung älgen.
Sämre måltider har passerat min kräsna strupe. Man somnade småleendes.
Skönt att vara ledig imorn, funderar starkt på att sitta uppe och titta på våra något mindre kronor ikväll. Vore riktigt bra om de lyckades ta en skalp till vårat anrika land.

Har för övrigt skådat en film som fick mig att må riktigt jävla konstigt. PS I Love You. Riktigt fin men riktigt tung film, på nåt märkligt sätt.
Bör ses om ni ej redan gjort det.

Nu ska jag spela lite småspel innan min lunchering är slut.

Åh Hurricane, nu är det lika långt till stjärnorna som stjärnorna till dig, alla talar om dig hurricane...

För övrigt anser jag att ledighet är grymt...

Jag blir aldrig den jag skulle...

....Vilja vara, vill du ha mig ändå....

New year. Det är så att säga en förengelskad mening, som betyder gott nytt år på svenska.

Nyårsafton vart himlans trevligt. Vi spenderande den första delen av dagen på stan, där vi gluffsade i oss mackor drack kaffe och chiillade. Jag Hedberg Syster och Maria.
När vi så sakteliga började få loss Ida och Maria från stan så tog vi oss hemåt med även Sundberg denna gång. Medans Ida och Maria började tillaga den grandiosa middagsmaten så drack vi oss några stilla groggar och ett okänt antal öl, och njöt av att det kändes skönt att vara vid liv.
När sedan även Pirkt Henke och Lina dök upp började festligheterna läggas som grund. Vi drack och åt, och vi åt och drack..osså gjorde vi såhär...
Spårade ur lite där, nåväl. Vi dök så småningom ner till bunkern, där det var en hel del folk. TRODDE MAN. För precis när vi kom skulle mestadelen av folket av någon oförklarlig anledning röra sig ner till hamnen, men ett tappert gäng som stannade kvar firade det nya året på en mer betryggande plats närmare huset. Så att rusdryckerna inte kom för långt ifrån sin pappa. Det vill säga jag.

Vi var sedan kvar där under ett längre tag, spelade lite fifa mot pirkt som krossade mig. Satt å surrade och var allmänt trevlig.
Efterfesten som följde hemma hos oss tog slut 08.30, då var det bara jag och Hedberg kvar, Maria nådde en hedersam tredjeplats.

Igår så vaknade man särdeles lamslagen, man liksom söker livshoppet, ljuset. Man vill inte dö men man vill fortfarande inte leva då det är obehagligt jobbigt att andas . Jag var så slut, vi åkte ner på MAX för att äta och köpa lite godis. Några lökringar och några tuggor burgare var allt jag orkade med. Sedan ridå. Soffläge.
Hedberg var kvar ett bra tag. Sjukt kämpig dag igår, trots att jag inte gjorde ett skit.

Nu sitter jag på jobbet, det går sådär.

I'm not saying it was your fault
Although you could have done more

Oh you're so naive yet so

How could this be done
Your such a smiling sweetheart
Oh and your sweet
and pretty face
In such an ugly way
Something so
beautiful
That everytime I look inside

För övrigt anser jag att mina kompisar förtjänar ett stort tack för ett bra år.


RSS 2.0