Dom hade mycket att säga!

Eller jag hade mycket att säga snarare, men den där förbannade orken och föralldel tiden har inte funnits, återigen. Men jag provar att författa ett inlägg och ser om responsen från mig själv gör att jag även i fortsättningen kommer att författa inlägg med en viss frenesi.

Debut har gjorts i det fotbollslag jag kritat på för Söders BK. Gick väl sådär får jag medge, stortorsk mot ett lag som var ganska mycket bättre och som huserar i de djupaste av skogar och som åker traktor till matcherna, givetvis är det Matfors jag pratar om. Jag skrev på för Söder under förvissningen att laget var ett skönt gäng och att vi skulle ha ett ganska slagkraftigt mannskap när serien drar igång. När man skriver på för en ny klubb så tänker man inte så mycket, när så det började mumlas om belopp på 2500 kronor i medlemsskap så började jag att gråna. Vad har jag gjort, tänkte jag. Men lugnade mig betänkligt när det endast var 500 riksdaler som skulle in från undertecknad, och givetvis är detta en modest begäran från en division 5 klubb. För övrigt är det ett väldigt skönt gäng, och om vi kommer att vara slagkraftiga det lämnar jag lite därhän för tillfället och få be att få återkomma i frågan.

När vi ändå är inne på ämnet fotboll så fick jag en snilleblixt häromdan. Det utbreda samtalsämnet om att italienare är kända filmare och som undertecknad många gånger retat sig på har nått sin förklaring. Håll i er nu. När en italienare kastar sig för att filma till sig en frispark, så är det ofta som motståndaren bara har benet en bit utfällt och inte alls varit i kontakt med spelaren. MEN, detta folkslag är ofta väldigt hetlevrade och verkliga känslomänniskor, dom ramlar inte för att någon sparkar ner dom, utan för att dom blir så illa berörd över att personen ens haft i tanken att vilja fälla ut ett ben i en krok och förpassade förbipasserande till marken att denna slänger sig i frustration och psykisk smärta och ofta tas för att filma. Detta är alltså förklaringen gott folk.

I övrigt går livet sin gilla gång och har ni tur får ni snart se en tidning vid namn afton avisen i närmaste lanthandel, undertecknad, Frol och Mafa har för avsikt att skrida till verket och ge ut en tidning som gemene svensson kommer att hänga på låset för att läsa, detta mitt herrskap kan i sanning bli intressant.

Vi kanske hörs igen, hejja!

vet du vad frihet är så säg det nu
vet du vad priset är för den
vet du med vad man mutar hundarna
som ylar genom natten



För övrigt anser jag att Erik Löfgren borde få ett A-Lags kontrakt med giffarna, PRONTO!



RSS 2.0