I got lost into the woods!

Hej allesammans!

Nu har en helg av absolut bästa märke passerat, jag tror att jag täckt hela spannet denna helg. Allting började i fredags när jag efter jobbet valde att stanna kvar i Härnösand för att spendera kvällen med mina vänner Daniel och Pär. Det var väl egentligen tänkt som ett lugnare samkväm, men lugnare samkväm är inte att vara riktigt sanningsenlig, större utgång med vilda inslag är nog närmare sanningen. Pär valde att åka till sin fader för att sova där, då han skulle jobba, och jag och Daniel drog ut för att göra staden, efter att allting var stängt tog vi vägen förbi en pizzeria, under färden därifrån så försvann Daniel mystiskt och jag stod plöstligt utan bostad för natten. Tur då att jag hade fullgubben och Jensa Berra med mig på färden, dessa upptäckte nämligen att fönstret stod öppet och med deras hjälp så tog jag mig upp till lägengheten, gick ner och släppte in Jensa Berra och spelade tv-spel till den arla morgontimmen. Därefter somnade vi några timmar och åkte till Sundsvall för att se giffarna spela hem tre poäng. Roligt att grabbarna blev giffare under dagen och det var riktigt viktigt med tre poäng.

Utgången i Sundsvall blev riktigt rolig och blöt, minst sagt.

Söndagen spenderades med att äta middag på staden och sedan spela tv-spel och kika film hela dagen, mycket mer ork än så fanns inte.

För att gå tillbaka några dagar så spelade jag matchen i Onsdags, jag får spela under utredningens gång. Matchen är det inte mycket att säga om men jag fick hänga en boll och det fick bli det enda jag tog med mig från matchen faktiskt. Jag hann även i fredags med att skicka in min egen version av händelsen mot Kuben, jag tänkte för en stund kopiera in det här för att visa er men kände sedan att lämnar det därhän.

Veckan innefattar helgjobb och kvällsjobb vilket jag på ett sätt tycker är skönt och jag är också ledig på Torsdag när vi möter Sidsjö/Böle i en match jag verkligen vill spela, det återstår att se vad funbundet gillar min version av ärendet.


En lite uppdatering sådär, lovar att återkomma i veckan.

Ha det bra gott folk!

Just det, lyssna på denna låt : Treehouse! den är fantastisk!


I have built a treehouse
I have built a treehouse
Nobody can see us
it's a you and me house



För övrigt anser jag att livet är fint!

Du har levt livet och låter mig leva det!

Hejsan allesammans!

Jag vet att jag tjatar, men jag har ännu inte riktigt släppt frustrationen över att vara avstängd från fotbollen. Det känns riktigt surt, och jag skulle snararst vilja veta hur länge dom tänkt hålla mig fast som en vanlig fånge i kumlabunkern. Börjar mer och mer känna mig som en bandit ju längre tiden går, och ändå har jag inte gjort något mot någon, det här med att få dåligt samvete verkar vara ytterligare ett straff som är inkluderat i själva avstängningen. Men nog om det.

Helgen då, jodå, riktigt skön helg har det varit får jag säga. Efter att min kollega och vän Nikos släppt av mig hemma i Sundsvallen så satte jag mig i familjens bil och lät Anna Ternheim sjunga loss med hennes ljuva stämma. Jag rattade bilen mot lörudden där vår stuga är belägen. Väl där stod bordet dukat och ett glas vin framför tvn var ungefär allt jag orkade med innan jag med hjälp av Leif GW Perssons bok Lindafallet föll i koma. Min fiskekamrat och vän Jakob hade jag tvingat upp till senast klockan tolv, detta för att karln sover värre än jag själv. Mycket riktigt halv tolv hade dom fått liv i kraken, däremot undertecknad låg däckad i bruklig ordning. Strax före ett tog jag mig upp, jag fick då raskt kasta i mig lite mat innan jag cyklade de dryga sex kilometrarna till dennes boning. (Jag hoppas att ni noterade cyklade, det dyker snart upp igen). Väl där fick man sig en tårtbit innan hockeymatchen Sverige-Tjeckien tog sig i anspråk. Några öl och ett debacle senare så kunde vi förkunna att Sverige förlorat och att allt var ett stort elände, därför tog vi båten ut för att försöka prova fiskelyckan. Två försvunna drag och en illasinnad gäddusling som synat vår bluff och endast simmat efter draget hela vägen till båten senare så var även fisketuren förstörd. Det hjälpte inte direkt att Jackes syster född 94 tog sin pojkvän med sig och fångade en gädda på egen hand någon timme senare.
Nej det fick bli whiskey och sorgearbete, och framåt midnatt så tog jag återigen cykeln och tog mig hela vägen hem, strongt tycker jag, no big deal tycker ni.

Söndagen spenderades med att först se en halvlek på vårt lag som bärgade en poäng mot Kovland, och sedan umgänge med nämnd Jakob där vi spelade tv-spel och käkade massa onyttiga saker.

Nu jobb, hela veckan lång, kanske match på onsdag och jag är godkänd för spel...


Allt handlar om timing men vi hade tur
Att rätt tid och rätt plats för båda var just nu

Du har levt
Du har levt livet
Du har levt livet och låter mig leva det



För övrigt saknar jag min vän Gustaf Lindberg i överflöd!

All lovers hell!

Hej hej!
Hur mår vi?

Själv är jag ganska glad idag, detta beror på att jag kommit på att jag bör vara glad för att jag gått i en svensk skola. Detta har jag kommit på efter att jag läst en innehållsbeskrivning på handdesinfektionsmedel. Ta byggnation som exempel: rakennustoiminta, rakentaminen. Skulle ni själv ha det lätt i skolan om man tvingades skriva sådär långa ord? Tänk er en vanlig text, hur många sidor skulle man inte behöva skriva? Å andra sidan, om läraren krävde ett A4 text så skulle man ju kunna skriva det den sista dagen innan inlämning eftersom en mening skulle täcka ett A4. Jag förstår att ni tror att jag är helt sinnesrubbat som ens skriver det här, och jag kan bekräfta att jag är det, frågar ni några närstående så kan säkert de bekräfta också.

I övrigt så har jag ännu inte fått någon dom av vårt kära fotbollsförbund angående min avstängning, fast det tar väl ett tag att skriva då jag hört att deras konservativa åsikter också finns i deras arbetsutrustning. Pergamentrullar och fjäderpenna används när de ska skriva rappporter, så det tar väl ett tag att blötlägga pennan i ädlaste bläck.

I helgen blir det en tripp till stugan där jag tänkte bedriva lite fiske och annat roligt med en kär vän vid namn Jakob, det ska bli hemskt skönt att komma ut en sväng.

Tänkte jobba nu jag, vi hörs av.



Ta tag i ditt liv Johan.
Jag ska.
Eller fuck it, fan titta på kungen, han kan knappt skriva sitt namn, så det är lugnt man!




För övrigt anser jag att allt är bra när det är bra.

Smutser!

Hej mina damer och herrar, detta är en bikt.

Eller egentligen inte, jag tänker inte försvara att medelpads fotbollsförbund tror att det är barn mellan 5-11 år som spelar fotboll i de lokala fotbollsserierna. Det är helt uppåt väggarna fel att skicka på en spelare ett rött kort för att denne yppat ett könsord mitt i all bedrövelse. För att fördjupa detta, säger du något sådant till en domare eller spelare så kan jag alla gånger förstå att denne får ett rött kort, där är vi rörande överrens. Men att jag, när jag gör illa mig skriker ett könsord som just då uppenbarligen låg nära till hands ska få ett rött kort och bli avstängd, och enligt sägen vara aktuell för att få mer än en match är så fel som det bara kan bli.
Jag hörde att en kille som spelar i ett annat lokalt lag fick 5 matchers avstängning för att han skrek ett könsord när han missade en passning förra veckan, och om det stämmer då borde alla som sitter i fotbollsförbundet fundera grundligt över vad dom tror att dom sysslar med. Är det full sponsring från någon frikyrka som ligger till grund för detta eller?
Smaka på det, 5 matchers avstängning för att yppa ett könsord vid ett läge då man är förbannad på sig själv, och en glidtackling som kan skada får man en match för om det inte är något som sticker ut. Är det bra för fotbollen? Nej det är inte bra någonstans, det är pinsamt, och måste dessutom vara pinsamt för domarna att dela ut det röda, som att det vore någon i en förskoleklass som sagt det och ska förpassas ut ur klassrummet.
Jag hävdar inte att jag agerat korrekt, och jag hävdar inte att domaren gjort något fel, för det är direktiv utöver hans huvud som gör att detta beslut fattats. Men jag hävdar att regeln är helt fel, på alla punkter.
En ärrad gammal gubbe tyckte att jag skulle skrika " Slida" nästa gång, så ett gott skratt kunde jag nästa kosta på mig iallafall.

Matchen i sig då? Jodå, ett stort fall framåt, jag tycker att vi med 11 man på planen spelar jämt med ett förstärkt kuben. Ett mål lyckades jag göra innan jag förstörde för laget, och det kändes bra i kropp och huvud. Jag tror att vi kommer att börja plocka poäng framöver om vi spelar som igår.

Vi hörs på, när jag blir spelklar 2017, för det är ju grovt det jag gjort, hmmmmfff.....



Åh Åh Åh Åh
Värsta störd, ha
Killen är helt skev
Det är mig dom kallar ''Smutser''




För övrigt anser jag att fotbollsförbundet borde bjuda in alla könsordsyppare till livets ords gudstjänster så att man lär sig hur livet ska vara.

Bara ett fån gör så mot sig själv!

God afton!

Ikväll smäller det, seriepremiär. Fantastiskt känns det, dock är jag lite osäker på min nuvarande fysiska status, det kändes helt okej igår på den första träningen på två veckor. Dock vet jag att baksmällan kan komma dagen efter, men vi får hoppas att det går vägen i vilket fall.
Bunkerns härskare Christoffer Håkansson står på andra sidan planen och lär väl spänna ögonen i mig och göra allt för att försura min premiär. Avsikten jag har är dock att se till att spräcka lagets målnolla såhär långt i serien och att försöka bärga första poängen för året.
Något jag dock kan tycka är lite tråkigt är att vi möter ett B-lag till ett lag i en högre serie. Det har jag alltid tyckt och detta är på intet vis någon gardering inför ett eventuellt nederlag, utan snarare något jag alltid tyckt varit tråkigt. Detta på grund av att det känns lite som en träningsmatch varje gång man möter ett lag som man vet har ett lag i högre divisioner, men man får väl göra det bästa av situationen i vilket fall.

Hur jag kommer att se ut under matchen är ju också något jag reflekterat över, jag har ju som tidigare nämnt försökt att ansluta till mustaschkampens alla anhängare. Detta gör att jag om några dagar kan se lite fånig ut, men detta är ett val jag gjort. Jag väljer för den goda sakens skull att se ut som ett fån några dagar, när jag under gårdagen tänkte raka mig så valde jag att lämna mustaschen ( läs moppemusche, några fjun, något odefinierbart) kvar.
För övrigt så är det sjukt tråkigt att raka sig, jag vet inte om jag på rak arm kan nämna fem saker som är tråkigare.

Arbetsdagen ska fortlöpa på ett magnifikt sett, sen brassar jag hemöver med en vild fart för att ansluta mig till samlingen. Väl mött på Kuben gräs klockan 18:00.


Åh kom igen Söder,
(vi måste vinna)vad skulle vi annars göra?
Kom igen Söder,
kom igen Sö-ööder....



För övrigt hoppas jag att det regnar under matchen.

You will only get in once, and you know it.

Lunchtime och en rad känns aktuell att författa.

Jag har nämligen återigen gäckats till vansinne av den lokala blaskan "Allehanda". Nu är ju blaska en väldigt överdrift, att skriva blaska är att försköna bilden av tidningen, men det får väl vara så då.
En av dagens rubriken löd :" Ett bra lås gör det svårare för tjuven". Nåt i den stilen, man kan väl lika gärna skriva " Om du försöker att undvika att klä av dig naken och hoppa in i en brinnande eld, så har du större chans att inte få brännskador". Vidare hade tidningen som huvudrubik " Ny bäbis kostar pengar". Det var ju också världsnyheter för de flesta antar jag.
Jag har några teser som jag funderar på, antingen så är det samhall som skriver tidningen som någon typ av projekt för att sysselsätta. Eller så är det så att folk här anses som en 200-300 gånger dummare än gemene svensk. Men det tesen dödar jag ganska snabbt eftersom det förefaller som särdeles osannolikt, även om vissa visade prov på att den kan stämma förra helgen när de bedrev stor handgemängs-tävling på torget. Eller så är det bara genomdumma journalister som överhuvudtaget aldrig skrivit någonting tidigare förutom någon halvtafflig utvärdering om Signalkräftans dagliga rutiner på lekis.

I övrigt är jag aningen ledsen, detta beror på att jag skulle vilja delta i den massiva kampen mot prostatacancer som bedrivs. Detta fenonomen kallas Mustaschkampen och förutsätter att man har ansiktsbehåring nog för att odla någonting som liknar en Mustasch. Vissa av mina kollegor har lyckats alldeles utmärkt med detta och passar dessutom i det. Jag tror inte alls att jag skulle passa i det, men jag skulle likförbannat vilja visa mitt stöd. Men det verkar vara helt omöjligt, jag har ansiktsbehåring som en delfin, och det är inte särskilt mycket. Jag börjar misstänka att kampen är någon typ av prov för att bevisa vilka som är män nog, och är det så, då ligger jag jävligt dåligt till. Vad gör man då? Jo förmodligen någon typ av ingrepp, så är det någon som har nummret till den fantastiskt kunniga och affärsetiska läkaren Carl Troilius?

Nu ska jag arbeta igen, kör hårt mitt herrskap.



se dig om
det är här du bor
där hänger jackan
där står dina skor
vilka öden förde skorna hit
nu är liten stor
nu är himlen vit



För övrigt anser jag att Joel Alme är en fantastisk sångare!

Cause you can try, but you'll never keep me down!

Hej alla syltmunkar!

Hur har helgen fortlöpt? Några skandaler man kan få gotta sig i? Några som anslutit sig till IOGT? Hit me!

Själv har jag haft en mycket trevlig helg som innehöll det mesta. I fredags så hade jag en riktigt bra dag på jobbet och kunde med gott samvete stämpla ut tre timmar tidigare för att bege mig till sommarstugan. Där fanns min syster och moder redan på plats och de var chockade ansikten jag mötte när jag kom så pass tidigt. Efter en längre tids övertalning fick jag med min syster för en rundtur på hamnen, efter en mycket beskedligare övertalning så slog vi oss ned vid restaurangen och drack en öl omgiven av stiliga restaurangarbetare. Det kan nog bli ett par sittningar till denna sommar känner jag på mig.

Kvällen fortlöpte med att nästa syster och fadern, som dessutom hade fått med sig farmodern dök upp vid halvsex tiden. Det åts grillad mat som sig bör på sommaren och skålades och pratades.
Därefter mattades sällskap ut, karlsloken drog iväg på rövartur till en närbelägen granne, modern gick i däck efter allt slit med mat och liknande. Farmodern åkte hem till hemvisten och barnen sattes i arbete i form av disk och musik på högsta volym. Vackert så.

På lördagen hann jag inte mer än stiga innanför dörrkarmen innan jag styrde mina steg till Calan som var i full färd med att vinna kock-sm i potatissalladslagning. Han skulle nämligen bjuda på middag för att fira det faktumet att han tagit examen. Detta gjordes med bravur, nere i bunkern tog alla gäster plats runt bordet, vi drack goda drycker, åt god mat, tävlade i basketstraffar och njöt av att kunna sitta ute. Hela tiden från fyratiden till midnatt så satt vi ute, och ingen frös. Helt fantastiskt.
En vända på staden hanns med, och en hel gamla bekantingar stöttes på, mycket trevligt var även det.

Nu sitter jag iklädd en halvtrasslig handduk och känner mig matt efter en bubbelbadsbehandling. Vi har ju inte likt min vän Erik Löfgren såna där syndikatlösningar med hemmaplacerad Spa-Anläggning med egen massör, hypnotisör kiropraktor och liknande. Men jag är nöjd med det lilla.

Ha en trevlig söndag gott folk!



Andra behöver sova en natt
För oss räcker det lätt med en kvart
Andra behöver fylla på jämt
Vi kör på som om inget har hänt
Det är ett handikapp att livet, ivern lusten brinner för starkt




För övrigt är jag otroligt glad att giffarna vann igår!

Aldrig, aldrig ensam!

God afton!

Imorse när jag åkte till min kära arbetsplats med min nuvarande co-pilot Nikos så fick jag en känning som sa att det här kommer att bli en bra dag!
Jag vet egentligen inte varför, men jag gissar att den där Per-Erik på Svt eller PerErik som dom skriver som beställt solväder spelar en hel del in.
Dessutom så blir jag av någon anledning fantastiskt glad över att giffarna spelar ikväll, men kanske blir det som vanligt ett inlägg fyllt av okvädningsord imorgon. Jag firar iallafall för fulla muggar med låten I'm like a bird, vilken bortglömd kulturskatt man sprang på där, gladlynt låt är det alla gånger.

Jag har känt mig hängig några dagar och gör det fortfarande, men detta till trots tänkte jag åka ner och heja på mina lagkamrater ikväll på träningen, för att visa att jag lever och kanske för att kasta lite rörbomber pga torsken senast.

Jag har inte så mycket att skriva egentligen, men kände ändå för att göra det.
Vi kan konstatera följande iallafall:

* Mona Sahlin torde omgående försvinna ur allting där hon kan synas och höras.
* Giffarna kommer antingen skapa mig en stor lycka ikväll, eller bjuda på en kokning av obegränsade mått.
* Att Starke Arvid fortfarande är det fulaste namnet på en fotbollsarena som någonsin funnits.
* Att jag är ledig två dagar irad och mår fantastiskt bra av det faktumet.
* Att tjejer inte kan serva i Tennis.
* Att det känns fint att vara vid liv en dag till.


Strike out boys for the hills
I can find that hole in the wall
And I know that they never will

My daddy was a bankrobber
But he never hurt nobody
He just loved to live that way....


För övrigt anser jag att jobbet för närvarande är väldigt stimulerande.


Dom band som binder mig här!

Band har det bundits också, både vänskapliga och äktenskapsmässiga. Jag har nämligen varit på något så trevligt som förlovningsmiddag med samkväm. God mat, god dryck, heta debatter och trevligt sällskap gjorde att kvällen blev lyckad.
Tilläggas bör att jag kände mig aningen malplacerad bland societeten, detta på grund av att jag egentligen inte hade någon vidare koppling till de två släkter som skulle braka samman för första gången för att se vem av de två som dragit högsta vinsten beträffande svärdotter och svärson. Nu tror jag att vi kan slå fast att det går jämt upp, det är ett par av yttersta märke och lyckan torde vara gjord för såväl Andreas som Carros familj kan jag tycka.

Det var också trevligt att träffa den hitresta talangfabriks-familjen från Nick Borgens hemtrakter Östersund. Det vill säga Andreas Foppa Fopperingen Forsbergs familj, den enligt egen utsago oslagbara FIFA-Chefen till broder, såväl som modern och fadern, och den sedan tidigare redan träffade systern.
Det var en ynnest att stöta på dem, och de kan nog vänta sig ett besök under storsjöyran om allt går i lås.

Det kunde faktiskt varit så hemskt att några hade satts ur funktion för att medverka, jag fick nämligen ratta Fopperingens bil som med milda utrycksgrader kan förklaras som lite svårstyrd. Nu gick det vägen, men en pers var det, skriv upp det.


Jag begav mig en snabbis ner på krogen amadeus också, och i vanlig ordning rådde det fullt kaos där. Slagsmålen avlöste varandra, dansgolvet var överbefolkat också den där vanliga svårigheten...
Jag pratar om kösystem, hur fan kan man vara så korkad att man inte ens kan stå i en kö?
Hur man kan vara så korkad att man efter att jag och flertalet andra påpekat detta för nissen att man svarar: " Kom ut då så kan vi slåss?".
Hade jag velat slagits så hade jag inte påpekat något om att han inte kunde stå i kö, utan istället riktat in mig på att gå till attack genom hans väldigt ofördelaktiga yttre. Men det förstår han väl inte heller, gissar jag.
Men nu slåss jag ju inte, tack och lov, kanske beror det på min gamle hockey tränare Magnus Billmans kommentar efter ett slagsmål i rinken en gång som löd : " Martinsson varför slåss du när du är så sjukt dålig på att slåss?
Nu ska jag arbeta, ty arbeit macht frei.


Då jag vet att jag gjorde allt jag kan
Ger jag mig rätten att ge upp

Det blir aldrig bättre
Vi kommer aldrig närmre
Vi är aldrig starkare
Än vår svagaste punkt
Kedjan är svag
Då länkarna felar




För övrigt anser jag att vädret gör riktigt bra ifrån sig!

En evighet, det är en ång tid det...

Varenda gång jag går till Norrporten Arena för att kolla på det lag jag föjt nitiskt under mina cirka 16 år som Sundsvallsbo så är jag övertygad om att de sa vinna. Iallafall iår då lagen vi hitills mött varit Brage, Jönköping och Degerfors. Igår var jag helt övertygad om att vi efter senaste bortasegern mot Väsby skulle defilera ut Degerfors, nykomlingen från division 1. Men efter att ha sett gårdagens debacle, gårdagens usla spel så är jag lika övertygad om att jag borde tänka om.
Dessutom är jag efter matchen lika övertygad om att det finns spelare som inte bryr sig nämnvärt, för då går man inte till Villa Medusa Özkans substitut till krog Memento Palace och dansar stripstång. Ni hörde rätt, efter att ha spelat 2-2 mot ett lag de verkligen ska vara tre poäng mot går alltså spelare och dansar stripstång? På en onsdag? Vad sänder de för signaler? Att alla fans och sponsorerer kan vänta sig att spelarna är nöjda med en pinne som dessutom var väldigt orättvis.

Tommy Naurin kanske borde sluta smeta in sina handskar i grumme tvättsåpa innan matcherna också, vad han sysslar med på 1-1 målet kan ingen människa förstå. Ingen målvakt i superettan ska ens kunna göra sådana saker. Jag är precis som sist jag såg giffarna hemma så sjukt besviken att jag blir rädd för mig själv.

Jag orkar inte ens skriva något mer, skandal är kanske att ta i, men spela roll, skandal använder jag mig av ändå.

Jag hade iallafall en fantastiskt trevlig dag, min kolle Daniel " Giffeln" Valle dök förbi runt ettsnåret, vi gjorde stan och käkade mat och såg matchen. Mycket trevligt var det.


Orkar inte skriva mer just nu, okvädningsorden liksom ligger på tungan, jag måste behärska mig för att inte spy galla på hela giffarnas lag.


Vi hörs när jag lugnat ner mig.


Det spelar ingen roll, vad vi gör. Om vi super tills vi dör, du har inte ens chans. Det spelar ingen roll vad vi gör, vi kommer aldrig bli lyckliga, inte ens chans. Allt vi gör går åt helvete.

Spela den låten för grabbarna Sören Åkeby!



För övrigt anser jag att vädret är bra!

Gud låt mig vara, en lycklig idiot!

Mitt herrskap, jag är tillbaka med skrivlust.

Helgen har fortlöpt på ett alldeles fantastiskt sätt. Det hela började efter att jag stämplat ut i fredags, och direkt tillsammans med Calan begav oss till det numer alltför ödsliga city gross. Detta för att införskaffa förnödenheter till den stundande middan skulle ta sig i anspråk lite senare under kvällen.
En av de trassligaste köttbitarna som pöbeln skådat åkte ner i korgen, detta tillsammans med en del potatis och liknande.
Potatisgratäng och nån typ av hundkött eller liknande blev menyn, och smakade med facit i hand inte riktigt så illa som jag först fick för mig att det skulle göra.
Vi spelade spel som skulle få vilken jönköpingsbo som helst att sätta bibeln i halsen och springa och bikta sig. Men trevligt var det, och hemskt roligt. Dessutom var det väldigt lagom, ett härligt klientel på fem personer av samma skrot och korn som knappt lät krogen komma på tal och endast umgicks, förvisso som ett gäng pensionärer men ändock på ett vackert sätt.

Tackar alla medverkande för en lyckad afton.

Vidare har jag å mina egna vägnar gjort vissa iaktagelser, och det är jag blivit mycket mer glad än tidigare. Jag vet egentligen inte varför, men jag vet att jag tidigare varit ganska bra på att vara lite negativ i överflöd. Delvis för att det är ganska roligt att påtala brister men också för att jag varit ganska less överlag. Men sista halvåret har jag känt mig mycket piggare och gladare, vilket jag endast själv kan stå för. Hur jag uppfattas utåt kan jag givetvis inte säga i och med att jag inte kan svara för andra personer, vore dock sjukt om jag kunde det.

Övrig helg har spenderats i staden Härnösand. Det trevliga folket bidrog till att även detta blev en lyckad visit, dock lämnade väl själva krogen en del i övrigt att önska. En hel del bråk och ett gäng poliser skymtades och jag var beredd att ta på mig kevlarvästen i den händelse att jag skulle bli attackerad, men det hann aldrig bli så. Jag var egentligen aldrig ens nära att hamna i skottgluggen. Tack för det säger jag om det.


Nu ska här jobbas som aldrig förr, det är bara att kriga på.

Hörs av.



Åh det slår mig
Ååååhhh, det e så gott å må gott igen
Ååååhhh, det e så gott å må gott igen
Åh, det känns som såå länge sen
Ååååhhh, det är så gott å må gott igen



För övrigt anser jag att livet är bra!


RSS 2.0