Jag borde ringt dig mycket mer, än jag gjort..

Jaha, så satt man här igen, med tron att man ska kunna producera ett inlägg som gemene svensson skulle intressera sig av.
Problemet är bara att mitt liv är fruktansvärt innehållslöst för tillfället. Har väl visserligen varit det sista åren, men nu har ingen händelse av värde inträffat på lång tid.

Idag bevisade jag återigen min orulle, och denna gången måste pöbeln hålla med mig.
Jag börjar 07.30, eftersom vi har ny chef och ska käka frukost. Eftersom jag jobbar i Härnösand, så måste jag således gå upp 06.15, vilket jag också gör.
07.50 kommer min skjuts, och jag tröttare än aldrig förr sätter mig tillrätta i bilen. Väl framme i härnösand sätter vi oss och äter frukost och surrar lite.
När vi sedan ska börja jobba, så tar jag några ärenden, när Pontus utbrister. Johan, du är röddagsledig enligt schemat.
Efter en snabb titt så förkunnar jag att detta påstående stämmer, och att jag är på jobbet OCH i Härnösand i onödan...
Eftersom en flytta av ledig dag var omöjlig, fick jag helt sonika, ta första bästa buss hem. Någon som tycker jag har tur?

Dagen har spenderats med Kallberg som klivit på sin pappa ledighet idag, och vi och Emil ( KAllbergs son) har umgåtts hela dagen.

Nu tog jag mig friheten att öppna en kall otroligt god öl, bara för att fira att jag även imorgon är ledig. Det är kanske, lite rulle. Erkänner jag.

Imorgon blir det stadsvandring med Pirkt, och jag erinrar mig att varje gång vi gjort detta, så har vi gått minst 20 varv runt staden, och varje gång förkunnat stadens och dess omnäjds uselhet.

Snart åks det till Turkiet också, vi vann nämligen en resa på jobbet, och hela teamet ska följdaktligen bege oss till Alanya, alltså är ölen jag nu dricker också någon slags uppvärmning.

Jag vet du menar allvar
Nånting måste undgått min blick
Dödligt giftigt allvar


För övrigt anser jag att Ljungskile och Mjällby är fotbollsgudarnas helvete!

RSS 2.0