Du är också dum!

Hej gott folk!

Jag är på en riklig kokning, och den känns från mitt perspektiv väldigt berättigad. Kan inte grotta in mig alltför mycket i detaljer, men ibland blir man så trött på mänskligheten att man ser det som ett nödvändigt ont att lägga sig i fosterställning och självdö. Det är förvisso av en ganska banal anledning men ändock, gör man precis allt och lite till så kan väl iallafall folk försöka vara lite tacksam någon gång ibland åtminstone. Men tydligen så är inte det prio ett nuförtiden. Avgå alla har aldrig känts mer aktuellt!

Nåväl, i onsdags spelade jag en av mina absolut viktigaste matcher i fotboll någonsin, och ni ska få höra vilken soppa detta varit.
Det finns två anledningar till att vi satt oss i en situation som ledde till att sista matchen var avgörande för vår existens i division 5. Dels så är det ett enormt underpresterande och dels är det den sjuka oturen som grinat oss i ansiktet.
Vi vann alltså en match mot Lucksta 2, ett lag som fullständigt saknar empati och förståelse för att resterande lag i serien har för avsikt att vara seriös med sitt fotbollande. Hassel å sin sida torskade mot dessa. Nu lämnade detta sympati-lösa laget WO i två matcher och uteslöts därför ur serien, detta ledde till att vi tappade våra 3 poäng som vi fått genom en seger mot dessa. Hassel å sin sida utsattes inte för detta eftersom de torskat. Det kan jag väl köpa. Men att sedan Hassel torskat mot Sund med stora siffror och sedan får 3 poäng detta till trots för att Sund använt en spelare som egentligen skulle varit avstängd får mig att bli ytterst brydd över vad vi ska behöva göra för att få spela kvar i femman.
Nu vann vi sista matchen mot IFK och således vart allt klart, fantastiskt skönt. Men nu visar det sig att Ånge visst måste vinna sin kvalgrupp för att vi ska få stanna kvar. Jag förstår ingenting, jag orkar inte förstå. Avgå alla har aldrig känts mer aktuellt!

Hedberg kommer snart till Härnösand för att spendera en helg med mig. Det ska bli alldeles fantastiskt. Kan bli en hel del fotboll på tv imorgon, möjligen utan ljud. För Elin Ekbom Bak sitter nämligen i studion, och det kan vara den värsta kommentatorn någonsin, men det har jag ju sagt förut. Avgå alla har aldrig känts mer aktuellt.

Igår vann jag en tävling på jobbet, priset? Jo två Modo-biljetter till tisdagens match mot Frölunda, ska det vara ett pris för en vinnare? Avgå alla har aldrig känts mer aktuellt!


Och jag har vart kär och ni har vart kär
Och jag ligger här och ni ligger här
Hisnande tankar jag vet att ni tänkt dom
Jag tänker dom nu och jag vet att ni vet
Vet mycket mer än jag, har sett mer än jag
Men jag vet att den som dör får se



För övrigt anser jag att alla ska avgå! 

RSS 2.0