Feelings getting stronger in the dark!

Hej mitt herrskap.

Det är mörkt. Jättemörkt. Tidigt. Är det mörkt.

Därför kan man slå fast att låttiteln faktiskt stämmer, iallafall för mig. Man tänker och känner mycket mer när det blir mörkt, både på gott och ont. Jag vet inte om jag älskar eller hatar detta, men någon slags outgrundlig hatkärlek till den mörka himlen och de något melankoliska i alla människor som infinner sig vid dessa dagar har jag allt.

Låten i sig är förövrigt skriven av Anders Wendin, tillika kallad moneybrother, eller pengabrorsan. Pengabrorsan som på intet vis ska blandas ihop med Pirkt bara för att han känns som en bror och lägger pengar på hög.

Ikväll ska vi alltså bege oss till stadshuset. " Vart ska vi vara" sa Pirkt. " Martinssons residens röstar jag på". Sa Pirkt. " Martinssons residens tycker jag med". Sa Hedberg. Och där stod jag, ganska maktlös i frågan, och en invasion av dessa två skapelser är att vänta inom någon timme eller två.

Jag vet inte riktigt vad jag har för förväntningar, jag är ett ganska så stort fan av Moneybrother. Sett honom live två gånger och det har varit bra, men det är liksom aldrig så att man till 100% går med eufori i kroppen därifrån, det är något han saknar. Eller något jag saknar för att ta till mig det kanske.

Jag sitter för tillfället vid datorn och ryser över diverse livespelningar på youtube, fantastiskt vacket med akustisk gitarr, kanske Hedberg får stå för den akustiska biten på förfesten. Just det i Martinssons residens ja.

Idag har jag varit riktigt duktig, förutom att jag klev upp redan innan pappa som utlovad skulle väcka mig, så har jag ätit både stadig frukost och lunch. Frukosten som jag för övrigt kokade ihop själv, jag har också pluggat teori och ätit två frukter. Jag kanske håller på att bli vuxen, gud förbjude.

Vad helgen i kommer att erbjuda mig är ännu ej bestämt, kanske åker jag norrut, kanske gör jag ingenting. Jag måste styra upp det där i samråd med den berörda parten.
Men någon utgång imorgon kan ni glömma, och den som försöker kommer att få besök av folk med väst.
Och det mina kära läsare ska vi allt slå fast, att törstiga kompisar och försök till lockningar har jag råkat ut allt för många gånger. Jag vet vem jag ska ska använda mig av för att avstyra eventuella försök.

Och alldeles nyss fick jag lyssna till ditt skratt 
Och du berätta' att du saknar mig i natt, det gör jag med
Det är så tyst nerifrån gatan som det aldrig annars är
Det är som om natten här har sett allting och stilla sjunger med

För övrigt anser jag att man blir glad av dig!

Lev som en gris, dö som en hund!

Och det kan vi i sanning säga att vi gjorde igår. Levde som en gris alltså, hade jag fått dött som en gris imorse hade jag inte tvekat utan tackat ja även till det anbudet.
Nu gjorde jag ju inte det utan fick genomlida dagen trots ihärdiga smärtor i såväl psyke som i den fysiska aspekten av livet.

Men roligt hade vi, och en drömelva hade lätt kunnat knåpas ihop med det gänget vi var med igår.
Nu minns inte jag exakt alla namn från förfesten, men något i stil med denna uppställning hade man kunnat tänka sig.
Som Ankare och målvakt: Alexander Hedberg Backar: ( Från vänster) Eken, Magnusson, Olsson, Calan(inköpt från krogen). Mittfältare: Neuman, Denkert, Sundberg ( Inköpt från krogen), Höglin (Inköpt från krogen). Anfallare: Martinsson(Det vill säga jag själv) Jansson.
Nu glömdes några bort, men det kan inte hjälpas. Hade vi haft match igår, så hade vi iallafall vunnit, om vi ser till alkohol intag. Vi har i väldigt bra form igår, och några i absolut toppklass.
Mycket folk på stadshuset och fint drag. Dock kan man ju inte sluta förundras över att vissa idioter släpps ut ur sina celler på dagar likt denna. Men det kan inte hjälpas.

Imorgon är det nya tag då jag Hedberg och Pirkt kommer att spankulera till stadshuset för att avlossa några ögonkast på den där Moneybrother. Kommer bli stort, och Hedberg har utlovat rock med rockiga boots till. Ser fram emot detta, frågan är bara vad vi ska göra innan. Därför måste jag sluta skriva och styra upp detta.

Tack för visat intresse.




Låt mig bli din melankoliska vemodskavaljer.
En nattlig promenad
i en höstmörk stad;
jag kan inte önska mig nåt me

För övrigt anser jag att det var roligt igår!

Jag hade vägen klar!

Jahaja, jag tänker inte ens skriva att detta är något försök till comeback eller liknande. Skrivandet är av rent egoistiska själ, och om nu någon mot förmodan skulle känna sig manad att läsa, så är det bara roligt.

Så mitt herrskap, jag har semester och stortrivs. Känner en stor lycka mot mig själv efter mina sparade dagar från i somras. För att slippa slentrianen som ibland kan infinna sig på jobbet, om man gör samma sak dag ut och dag in. Så är ett avbrott i vardagen mycket nyttigare än jag först kunde drömma om. Med detta inte sagt att jag inte trivs på jobbet, för det gör jag verkligen. Men ändock skönt att få vara ledig.

För att sammanfatta lite om vad som gjort mig kokandes på sistone så kan vi slå fast en hel del sport är inblandat i detta.

* Giffarnas urkabling, stora urkabling, som renderade i minst ett år till i Superettan. Finns den serien?
* Sveriges urkabling, eller urkabling, oförmåga som renderade i ett missat mästerskap.
* Timrås horribla form.
* Web-Tv sidornas idiotiska intåg av reklam under web-tv sändningar som man inte kan klicka bort.
* Att trots Krunegårds många bra låtar, så är det tyvärr för många dåliga låtar på de nya skivorna för att få ett bra betyg.

Saker som gjort mig glad.

* Mitt liv.
* Fantastiska stunder med mina närmare vänner, bland annat Hedberg och Sundberg senaste tiden.
* Mina möten med gamla vänner på stadshuset i helgen.
* Min fina kontakt med Gustaf och Basse trots att de har flyttat lååångt bort.
* Att jag har ett jobb jag trivs med.
* Du.

Samt mycket mer. Men detta dök upp i detta nu.

Ja nu har jag i alla fall skrivit av mig lite.

Ha det bra gott folk.

Hey baby allt såg dystert ut.
Samma sega sörja utan slut.
Baby allt såg hopplöst ut
Men nu i dig ser jag vägen bort och ut


För övrigt anser jag att var man är berättigad till semester när helst dom behöver.

RSS 2.0