Det ligger i luften!

Jo nog ligger det i luften alltid. Luftkonditioneringen strejkar en aning här på vår anrika arbetsplats, det känns som en dimbank i slaget vid Lutzen här för tillfället. Ty vi ska inte klaga på att det är fint väder.

Jag måste bara ta upp det, från första gången jag såg Mats Alm har jag aldrig tvekat på att han måste vara skyldig till Linda Chens död. Så falsk som han gett sken av så kan det inte råda någon tvekan. Förvandlingen av hans redan sedan tidigare ifrågasatta yttre har inte blivit till det bättre under tiden bakom lås och bom.
Men samtidigt så måste man tycka att det är märkligt att polisen inte verkar komma någonvart och detta till trots kan hålla honom häktad. Gör de ens några genombrott, eller är det dags att släppa ut karln snart? Så att vi får en ny dokusåpa i media, där Mats sitter med krokodiltårar och säger hur glad Linda skulle varit nu och hur bra han mår över att vara fri, trots att han ser ut att vara i behov av såväl respirator, dropp samt djup psykiatrisk vård.

Vidare kan vi berätta att en kollega blev blåst på konfekten på lunchen då han hade för avsikt att hälsa på sin kompis Jack Vegas, som dessvärre hade fullt upp med att tömma tre andra snubbar som inte förstod vad de gjort Jack för ont. Mycket roligt att han hade planer på att besöka dessa dock.

Snart är arbetsdagen slut, det är endast denna rast sen någon timme kvar innan vi får styra kosan till the master chef Calan som utlovat middag när jag dyker upp i haga. Först lite sömn i bilen så att man orkar med att se Djurgården-BP på tv, jag inbillar mig att jag kommer att somna under den matchen annars.

Ha det bra mitt herrskap.



se dig om
det är här du bor
där hänger jackan
där står dina skor
vilka öden förde skorna hit
nu är liten stor
nu är himlen vit




För övrigt anser jag att våren är här!

Ett steg fram och fem tillbaka!

Goder afton mitt herrskap.

Känns som att veckan gått otroligt fort, brukar kännas så när man jobbar tidigt i och för sig. Efter att jag kommit hem igår så tog jag min vana trogen en blackout på knappa 3 timmar. Det är så att säga en " Martinssonsk Powernap". Därefter begavs det via två icke namngivna spelare som måhända kan vara påväg att förgylla Söders BKs vardag i sommar till träningen för att avlägga ett träningspass. Det är barnsligt roligt att spela fotboll igen och jag tycker att det börjar ta sig mer och mer, både för laget och mig personligen, man har ju en bit kvar till formen man hade under lilla-vm under sent 90-tal och tidigt 00-tal men ändå.

Sahiou Jagne var det också ja, när ryktet för någon vecka sedan nådde mina öron blev jag lycklig, när han igår skrev på blev jag euforisk. Ett vedertaget uttryck bland mina fotbollsvänner dök genast upp i ett sms och det var denna gång Hedbergs tur att skriva : " Ponera följande; Cain (Dotson) häver sig upp på ett räcke till stort jubel och klang och basunerar ut : CH är klar". Bättre än så blir det inte, och jag vågar säga att GIF Sundsvall anno 2010 aldrig haft ett bättre lag offensivt.

Ikväll är det Olearys som gäller, ett gäng välsinnade kamrater förbarmade sig och slängde iväg en förfrågan om bowling nån liten öl och fotboll på tv skulle locka undertecknad. Mina vänner som känner mig vet att det lockar undertecknad och således var bokningen ett faktum.

När vi nu ändå kom in på öl så fick jag när jag igår anlände till träningen denna kommentar i ansiktet " Tjäänare partykungen, grattis, du är uttagen som partyansvarig i klubben". Jaha? Tänkte jag, jag som nästan är frikyrklig? Jag som hade för avsikt att bosätta mig i Bjästa och aldrig mer titta till en öl, nu ska jag alltså bli fast i fördärvet. Nej nu ljög jag, till Bjästa ska jag inte flytta, däremot är man halvsugen på att ge sig dit för att jämna den skenheliga hålan med marken, men det har man varken ork eller mod till att göra.
Jag ljög också angående det där med att jag blivit frikyrklig och att jag inte skulle vilja se till en öl. För det vill jag, och gärna en till GIF Sundsvall-Brage i premiären, men det har jag i princip blivit lovad redan.

Nu ska jag arbeta, vi hörs på.


Vi ska vara fria
Men varför och från vem?
Vi ska spela svåra
och aldrig längta hem




För övrigt anser jag att Sahiou Jagne är en grym värvning.

Olika världar

Hej hej, hallå.

Nu är helgen över, lunchen har precis passerat min sedan tidigare nämnt kräsna strupe, intrycken har lagts till minnesbanken och vad kan vi då förkunna?

Jo som så att helgen, som alltid när man får äran att stanna hos den eminente värden Anders " Anka " Hammarström. I lördags när man anlände så hade Anders redan fixat allt som skulle handlas från systemet, med sin bil plockade han upp mig på busshållsplatsen, i frysen hemma hade han redan placerat ett gäng skumhattar, på borden i köket fanns det tapas som han hade dukat fram, i ugnen hade han placerat vitlöksbröd. Ja det som den mannen inte tänkt på när han skulle ta emot undertecknad för en helg i härnta, det har ingen människa någonsin tänkt på.
Mycket tacksam är jag för mottagandet.
På kvällen på lördagen hade vi styrt våra steg till logen som det heter, där vi skulle äta middag och spankulera bland curlingsyndikatet. Middagen var god, det ska sägas. Dock kan jag väl säga att jag under den största tiden mest satt och ondade på svenska curlingsförbundets rötägg till ordförande. Han betedde sig som att han var en man av adligt härsprunge och viftade med sedlar och pratade högljutt om det späckade schemat under april där han knappt skulle vara hemma en enda dag. Jag tänkte i mitt stilla sinne fråga vad som kunde tänkas fylla hans kalender med curling i en hel månad, men la band på mig. Ty i ett sällskap enbart bestående av curlingfolk, kan det tänkas olämpligt att ge sig på det högsta hönset. De andra verkade fjärma och fjäska tillräckligt för att kunna mobilisera en tillräcklig skara folk för att inte bara jämna mig med marken utan också se till att jag aldrig mer fick gå på middag med curlingfolk.
Nu var inte alla som herr ordförande, utan det fanns en hel del trevligt folk också, så nöjd det är vi.

Blir nog kvar här en dag till föresten.


I övrit tycker jag att min teori ser rätt vass ut, jag har sagt att jag skulle bli mycket förvånad om Åtvidaberg tar fler än 5 poäng i årets allsvenska. Frågan jag mer ställer mig nu är hur de ska kunna ta en enda.


Nu, jobb!



Jag fatta allt och ingenting
Där stod ju du som alltid skulle va min
Du såg exakt lika påkommen ut som du var
Men ärligt talat det var skönt med ett dåligt svar
Hela världen är så underbar bara man får ett svar



För övrigt anser jag att det ska bli skönt med en kortvecka!

Atombomb!

Hallå hejsan, ursäkta.

Igår var en dag i ångans tecken, och dessvärre har det etsat sig fast. En arbetsdag som inte var fullständigt fläckfri, en trötthet som sköljde över mig och allmänt less. Humöret tog dock en vändning när Mauro och Pluras kök tog sig i anspråk, ett fantastiskt program som jag gärna kikar på igen.
Men humöret skulle såklart återigen ta en vändning, för samhall hade nämnligen årsmöte på hovet i stockholm igår. AIK-Fans försöker alltid säga " men det är ju inte bara AIKs fans som håller på" . Nej? Men berättigar det att ett gäng hjärndöda halvlallare som inte lär ha några jätteproblem med csn-lån springer in som apor i båset och klappar på tränarna? Killen som tog täten såg ju inte särskilt smart ut, det ska gudarna veta. Han såg så arg ut att man trodde att någon av väktarna tagit hans lördagssil som han sparat hela veckan och därför ville ge igen. Vidare kan jag inte förstå att man fortsätter att vara våldsam när man har två väktarkolosser som håller i varsin arm bakom sig. Tror han att om han bara kommer loss så är allting lugnt? Vi kanske inte ska djupanalysera mannens tankesystem, ty då kan vi vara förlorade.

Detta var givetvis inte nog, och långt ifrån det värsta jag upplevde igår. Jag fastnade framför tvn och zappade lite och såg på SVT att dom sände dokumentären om Linneafallet. Jag som själv läst för lite innan igår kände att jag skulle vilja veta vad det hela handlade om. Det skulle jag inte ha gjort, jag höll på att gå upp i atomer. Att Bjästa är en inavlad frikyrklig bondhåla där Fubujeans är nya modet och där alla med en hjärncell över blir uthängda kan vi i med all tänkbar säkerhet slå fast. Att höra vuxna människor ifrågasätta huruvida domen är korrekt, eller vadå ifrågasätta, stenhårt tro på att den inte stämmer. Och att det ska krävas en våldtäkt till och ett granskningsprogram för att folk ens ska reflektera över att den fantastiska Oskar ska ha kunnat gjort en fluga förnär. Jag tror att det ligger mycket sanning i att folk backade för att Oskars familj tydligen var av de högre samhällsskiktet ( det vill säga typ överste bonde, då vi snackar om Bjästa) dock är detta bara indicier, men jag kan inte se varför vuxna samt ungdomar med sådan självklarhet skulle anta att Linnea ljög.
Att se den gråa stelopererade rektorn sitta på en pinnstol och nästan tycka synd om sig själv fick mig att vilja hopprundsparka tvn. Ni ska få ett utdrag för att förstå hur dum hon är. Reportern: " Men varför har ni inte ens tagit ställning och försökt stoppa all mobbning på internet? Det finns hur mycket som helst där?" Rektorsaset: " Det handlar om att utbilda personal!" Reportern: " Men vi snackar om internet? Det är bara att gå ut och läsa??" Rektorsaset: " Internet är inte alla arena, så är det bara!". Nej just precis, den enda familjen som hade tillgång till internet var väl överstebönderna i Oskars familj, de sitter säkert på en trasslig 128 kb lina och anses som adliga.
Prästäcklet var också något utöver det vanliga, han gav iallafall sken av att vara kraftig hjärnskadad och förbättrade inte mitt sedan tidigare tvivelaktiga förhållande till religion ( ty jag föraktar inte folk som har en tro) . Han tyckte att det var en fin gest av Oskar att dela ut blommor, och att han inte relekterat närmare om att det skulle vara ett problem att han hade besöksförbud och en dom hängande över sig.

Nä fyfan, jämna Bjästa med marken och ge Linnea och Jennifer( som inte blev så involverad i detta inlägg ) ett skadestånd som gör att dom kan göra precis vad fan dom vill resten av livet. Pengar kan inte göra det ogjort, men kan det hjälpa den att få leva ett drägligt liv så hoppas jag att Oskar och hela Bjästa får jobba gratis resten av livet och ha Autogiro till deras konto.

Jag är riktigt illa berörd och det är väl både skrämmande och ett friskhetstecken gissar jag.

Nu ska jag jobba, sköt om er.


Du ger oss kalla kårar
Med dina svarta tysta tårar
Och vi vet alla vet allt tar slut
Långsamt genom rummen går hon ut



För övrigt så var det en tjej Amanda som stod upp för det hon tyckte var rätt, all heder. Amen! ( nehe..)


Jag hör dig dåligt!

Hej gottfolk.

Er skribent är en man av trassligaste slag idag, tröttheten vet inga gränser! Vad har jag gjort för att förtjäna detta? Jag har sovit som en gud hela veckan. Livet är orättvist!

Nåt annat som är orättvist är att jag inte fick ledigt för att kunna åka till Liverpool för att spenka på trippla matcher! jiowdrjwejrsdifsdfjwerjifsdijfisdfj är den spontana reaktionen på det.

Något som är mycket tråkigt är konsterandet att " Bosse Pettersson, snart i en Premier League studio nära dig" blir ett faktum. Det får inte vara sant. Inte bosse, inte Elin Bak. Snälla då?

Helgen kommer nog att bli ganska underbar erinrar jag mig, först besök hos Kallberg imorgon och sedan någon typ av avtackning av lag Anette Norberg för OS-Guldet. Varför i hela helvetet ska du gå på en sådan middag frågar ni er då. Och jag kan bekräfta att det inte beror på något som har med syndikat att göra ( om nu någon kan tycka att sådant verkar syndikataktigt). Hur intresserad är undertecknad av curling? Ja ni, ett par passiva glidningar på nån curlingbana har man genomlidigt, men i grund och botten är intresset minst sagt svalt. Förutom de gånger Anders Hammarström utmanar mig på en Magyar Szoba ( ett ungerskt rum för virituell curling) där Kjellin sitter och skriver direktöversatta fraser på ungerska i chatten.
Nej hela spektaklet bygger varken på intresse eller syndikat utan för att min gode vän Anders Hammarström bjöd med mig på denna middag vilket vi tackar storligen för.


Ikväll blir det återigen soffläge. På återseende!



Jag glömmer för varje gång
jag lär mig ingenting
Jag har lika ond hand
med människor som med ting
Om jag hittar en ny väg ut
är den borta nästa dag
så fort nåt är bra för mig
förbjuds det enligt lag



För övrigt anser jag att Sundsvall bör gå upp i allsvenskan iår.

Där va vi förenade!

Hej igen, vilken skrivfrenesi jag visar upp. Torde nästan belönas, eller bestraffas för de som anser läsningen överflödig och dumdristig. Men nog om det.

Nu har ett europatips lämnats in i kraft av mig och Forsberg, men det var inte utan krångel ska nämnas.
Först och främst trodde vi oss blivit bestulna på den finansiella medlem som vi tillskansat oss via fickskakning. En man med brytning och östeuropeiskt utseende trängde sig förbi oss och bad vänligt om ett programblad. Av någon anledning försvann delar av mynten mystiskt, nu läggs det ingen vikt vid att han var av östeuropeiskt utseende, tro inget sånt. Det var mer en personbeskrivning. Men att mynten försvann mystiskt i samband med detta gjorde oss oroliga, den något fagrare kollegan Forsberg ställde sig frågande. Vart är mynten? Jo i hans ficka, chipsnacken hade applicerat nämnda mynt i sin egen ficka och fick mig att bli irriterad på tidigare nämnd östeuropé.

Ikväll ska det spenkas på hockey, lite fotboll och bara dega i soffrackarn. Jag var på strålande, bländade humör imorse, nu är det lite naggat i kanten av olika orsaker. Men lite framgång ikväll väcker nog lusten igen får vi hoppas.

Träningen i veckan blir dessvärre helt åsidosatt, jag är faktiskt riktigt sugen på att träna, men ett trassligt schema sätter som sagt käppar i det där berömde hjulet.

En rolig händelse som måste berättas, min far Carl vann en tävling som gick ut på att gå så många steg som möjligt som bokfördes via en stegräknare. Hade jag inte vetat att min far är en man av etik och moral så skulle jag tro att han suttit still i soffan och skakad benen som en apatisk flykting. Nu klarade han av de 10 000 steg per dag som var grundkravet och lyckades på de trassligaste av vis vinna en sjuk utlottning av en fin prischeck på resor. När han så var i Tyskland på ett kontor där så förkunnades det väldigt snart att hans kollega från Tyskland även han hade vunnit, när då far sa " Nämen vad roligt grattis, vann du också en resecheck?" Tysken svarade gladlynnt" Nää jag vann en bok" " Jaha, hehe gud vad kul, grattis" sa Carl, som den medmänniska han är.

Rasten lackar mot de begynnande slutet.


Det fanns en gång en bra säsong för dig som var på gång så snygg och slank och lång eller hur
Och alla dom du tyckte om sa se dig om och du såg det som om dom drog sig ur
Du var så upp i all pompa och ståt
men nu är det du som går till sängs i gråt
och nu är det du som står och skriker förlåt




För övrigt anser jag att min far var värd segern!

Tell me why..

I hate monday's...Sjunger the boomtown rats. Tell you why, i love wednesdays...Sjunger Johan Martinsson.

Varför detta undrar såklart ni. Jo det ska jag berätta, slutspelshockey, europatips, fotboll i hela världen, ett underbart väder, kollegor av klass och rang och känslan av det är skönt att vara vid liv. Åtminstone en dag till, tills vi spruckit i minut 93 på europatipset för att Pippo Inzaghi ramlat över sig själv och tandat in bollen i bakom sin egen slips till keeper.

Men nu lever vi med hoppet så vi håller oss till det, tidigt jobb idag och en härlig känsla i kropp och själ. Tycker lite synd om Erik dock, han hade tappat bort sina favoritshorts när han skulle besvära sig med att åka till Cypern med sitt fotbollslag. Han har faktiskt en sjuk otur killen, lider verkligen med honom.

Charles "Challe, storkäft, mediahoran" Berglund är ju en man av trassligaste slag, han går alltså inför stundande slutspelsmatcher ut och säger att han vill till Modo. Det luktar hämd och bitterhet hela vägen till lausanne om det. Karljäveln kan väl vara nöjd med tre slutspel och härja på i sina hästhagar? Tror dock att vi lär få se honom i nåt bås snart igen, gnällig och vidrig.

Dags för jobb.


det kanske låter underligt
men jag tycker det är stort
många gånger har jag sagt
att det här är nog det smartaste jag gjort


För övrigt anser jag att det känns fint att vara vid liv, en dag till.

Tror du att du är det enda som händer?

Pirkt försöker med näbbar och klor att slåss för att dementera tidigare inlägg. Hånfullt ler pöbeln åt syndikatsonen. Alla vet Erik, man ska inte skämmas för att man är född med silversked i munnen, var istället glad att fadersgestalten Ola och modern Åsa levt ett gott och sinnrikt liv och att de därför kunna proppa dig full med ostron.

Vi diskuterade igår både jag och pirkt ett antal bloggar. Snabbt kunde vi väldigt generaliserande slå fast att de flesta bloggerskor och observera att jag skrev de flesta innan ni kastar klackskorna efter mig, antingen är feminister eller blir feminister, antingen anses som väldigt fagra eller är allmänt arga på världen i allmänhet och män i synnerhet.
Varför är det så? Kan någon förklara det för mig (oss)?

Har ni föresten sett Sebastian Seiferts högernäve som han delade ut på Jonathan Stenbäcken? Här är den iaf : http://www.aftonbladet.se/sportbladet/handboll/article6825468.ab . Mig gissningsvis så är han nu scoutad av både hells angels och bandidos.

Ikväll är det fullt jobb och jag utnyttjar min paus till att författa detta kontroversiella och ganska genomruttna inlägget samt att jag alldeles snart ska läppja på en kopp trassligt automatkaffe.

Jag önskar eder en trevlig kväll, och är det ingen annan som sagt det åt er så kan lika gärna jag göra det. Rögle och Södertälje är stenklara ikväll.

Over and out!


Alla är med om det
Förr eller senare
Tror man nått annat
borde man stannat i magen



För övrigt anser jag att Emil Jensen är underskattad.


My so called life!

God förmiddag! Eller eftermiddag för den som är lagt åt det hållet.

Ångan idag är påtaglig och den har sitt säte i en diskussion med pirkt igår. Det var VM i 200-meter självömkan utan hinder igår. 
Lite bakgrundsfakta måste först läggas fram, Erik Löfgren är en 19-årig pojke från en familj med en adlig stämpel. Han har haft två drömmar i sitt liv när det gäller yrke, och de är ungefär exakt samma drömmar som undertecknad haft. Först och främst att bli fotbollsspelare på heltid, helst i GIF Sundsvall då det varit genomgående för hela uppväxten att följa det laget, och på senare år även att bli sportjournalist. Erik skrev för någon vecka sedan på ett kontrakt med GIF Sundsvall och gick dagen efter till dagbladets redaktion för att skriva sportartiklar, ty detta är Eriks två yrken. Killen, turklubban, mannen har alltså lyckats med bedriften att slå båda sina drömmar ihop och få jobb som fotbollsproffs och sportskribent. Nu ska det med all önskvärd tydlighet slås fast att jag faktiskt är lite stolt över karln också, för han är ju duktig, karljäveln.
Nåväl nog med superlativ. När han förkunnade att han i den yrkessamma delen av sitt liv var nöjd ( ty annars hade jag ringt en bödel) så sa han att det minsann i övrigt var stor avsaknad av rulle. Då ska vi se, för några månader sedan, eller snarare nåt år sen, så klonkade en då väldigt färsk travspelade Erik en travrad som gav några hundratusen. På riktigt. Han säger nu att saknar rulle, det flyter inte riktigt på, vad är att flyta på för en kille som klonkat flera hundratusen?
Ska vi summera allting, så är killen topp 3 bäst i medelpad i skolan genom tiderna. Han har sina två drömjobb, varav ett innefattar att han får vara nära en legend som Sören Åkeby dagligdags. Han har en poletthög som han kan dyka i efter att ha avslutat en arbetsdag, och han har en ställbar säng. Han kan alltså med en dosa styra sin säng, och just det, han har en 52 tums tv på rummet också. Otur Erik....


Nu ska jag snart börja min arbetsdag, månne återkommer jag senare under dagen.



Vi retas med oss själva
letar och förbättrar
Men ingenting är värt det
när leva blivit rädsla




För övrigt anser jag att det var starkt av Timrå att vinna igår!


Allt är bättre än ingenting!

Säg goddag. Hur har vi det ?

Själv har jag åtnjutit en helg i den svenska idyllen Södertälje, där såväl systrar som släkt har påhälsats. En prinsessa vid namn Laura som också är mitt kusinbarn har firats med tårta och smäcker mat. Det var trevligt att träffa släkten igen då det var ett par sekel sedan sist.

Det har varit skönt att ta igen sig och att vara på okänd mark några dagar, och jag är faktiskt både pigg och frisk för tillfället.

I övrigt har det väl inte vara några större ovationer på sista tiden, jag slapp lyssna på ljudbok i bilen till Södertälje föresten.

Jag kan föresten bekräfta att det bedrivs ocker gentemot barn, väl nere i Södertälje-centrum i lördags fick jag förkunnat för mig att ytterligare presenter till tidigare presenterat kusinbarn skulle inhandlas. Då det verkar vara mycket populärt med den där helly-kitty grejen så spanades det efter objekt med sådant innehåll. Det fick bli en pettsson och findus bok istället. Detta efter att vi sett att en plastpenna som inte var många gånger större än pennorna man fyller i stryktipset med hade en hello kitty logga och gick iväg för 89 pesetas. Hur är det möjligt? Dom snackar om att det är olagligt med människohandel, men att bedriva ocker mot småbarnsföräldrar verkar vara väldigt legitimt. Usch och fy. Nu betyder inte det att jag inte tycker att lilla Laura är värd fjantiga 89 kronor, jag tänkte mer på grejen som sådan.

Kassörskan i besökt butik var också något utöver det vanliga, kvoteringen verkar vara i full rullning. Att hon var opererad på både ett och två ställen kunde vi slå fast, och då hade hon ändå heltäckande kläder på sig. Att hon såg ut som något Bingo Rimér letat fram i gemene baltland kunde vi också slå fast. När hon sedan också skrattade nervöst åt ett tafatt skämt för att hon inte förstod innebörden gjorde att jag hade lust att lämna ett avtryck av både pettsson och findus på båda hennes kinder så att hon slapp sminka sig på flera veckor. Men jag la band på mig själv, av någon anledning.

Nu lackar rasten mot sin ende, på återseende.


Det är varning för ras
Gå så försiktigt du kan
Dina ögon kan krossa min värld
som stenar mot glas
Varning för ras



För övrigt anser jag att solen är här för att stanna!

Båda sidor nu!

Igår var en dag då vi gjorde ett val, valet stod mellan att fortskrida satsningen mot att bli fotbollsproffs kontra att stanna hemma och se Timrå-matchen och sedan skifta över till Liverpool-matchen. Valet var i sanning knivit, och jag skulle ljuga om jag sa att jag var nöjd när jag klev utanför dörren efter att ha fattat beslutet att träningen var viktigare. När man då gör en sådan uppoffring så anser jag att gud kan vara tillmötesgående, men som jag tidigare berättat så är jag inte från Jönköping, därför fick jag såklart en boll i ansiktet efter 2 minuter, och blodet visste inga gränser.
Träningen i sig löpte på i ganska gemytlig takt men det var väl ingen vidare fart kan jag inte säga.

Jag kom igår över material som uppenbarade sig i SMS-form, en kompis fick ett sms från sin älskling som löd. " Hej gubben. Jag är lite trött, hur är det med dig?" Svaret är episkt roligt och löd: " Jo tack, jag är självmordbenägen men annars är det ok, vad ska vi äta idag?" . Motsvaret var något oklart men var något i form med att han fick ta självmord efter att han lagat mat. Jag garvade mig själv harmynt både en och två gånger.

Efter jobbet ska jag bege mig till stockholm, vårt lilla kusinbarn tillika världens finaste barn som någonsin kommit till jorden näst efter mig själv fyller nämnligen 4 år och ska firas med dunder och brak. Hoppas att gud hör bön och att pappa inte spelar någon ljudbok under den långa bilfärden, för då kan grejer börja flyga inne i bilen.

Jag hoppas att ni tar hand om er och tar en hatt eller två åt mig i helgen, på återseende.


Nya regler
Nu är ordet ditt
Och du vill hänga dom
Ingen klandrar dig
Men det gift som du lägger ut
Du sväljer det själv
Det dödar bara dig

Jag ville säga nåt till tröst
Du skulle tagit det helt fel



För övrigt anser jag att HV71 är ett fantastiskt äckligt lag.

Hur bidar du din tid?

Nu var det återigen ett bra tag sen jag orkade skriva, och jag orkar faktiskt inte ursäkta mig, varför jag nu skulle göra det på min egen blogg.

Det finns planer på att starta en gemensam blogg med en nyfunnen vän i form av Andreas Forsberg, oddsmästarnas mästare. Hur detta kommer att ta sig i anspråk är vi inte riktigt införstådda med än, men det lär väl visa sig gissar jag.

Igår blev man bjuden på middag av min otrolige vän Calan. Flamberad huggorm med ostronssås hade man förväntat sig när man sitter med facit i hand gällande Calans matlagningskunskaper. Men tji fick man, blåst på såväl ostronsås som huggorm blev man och istället fick man väl smaka på en fantastisk carbonara. Calan som i sanning är en man av ekonomi kände efter maten att det var onödigt att slänga de äggvitor vi förspillt och förberedde då ett gäng hemmagjorda maränger. Frågan man då ställer sig är hur många människor i dagens samhälle som ens skulle komma på idén, men Calan gjorde han och succé blev det, som brukligt. En trevlig tillställning blev det och lyckan var gjord.

Matchdebuten i utomhusform gjordes i förrgår, Söderdressen satt som en slickad baltdam runt barmen och benen kändes faktiskt inte blytunga innan matchstart. De kändes snarare cemeterade, jag tänkte i mitt stilla sinne " Hur i helvete ska jag vara kapabel att ens genomföra något som ens kan likna fotboll med dessa trassliga ardennerlår?". Men match blev det, först lite bakgrundsfakta. 17.15 slutade vi arbetsdagen och halvlöpte ner till den omtalade bistron för att komma över något slags substitut till måltid, en skagenmacka fick bli mitt och nervositetens sällskap i bilen. 18.10 anländer man till hemmet för att skramla ihop alla förnödenheter inför stundade match, 18.30 anländer man till matcharenan, alltså en halvtimme innan avspark. På grund av min försening(uselhet) som redan innan match var förkunnad så började undertecknad på bänken. När det så var dags för inhopp så blev det något slags hockeybyte och jag försattes i ett friläge det absolut första jag gjorde. Jag har tidigare av diverse ofotbollskunniga gestalter fått höra att jag är en målskytt. Detta hade de fått ätit upp både en och tre gånger då jag från en meters håll missade de klaraste målet som skådats sedan Mats Alm häktades för mord. 2-2 blev det, och matchen i sig är väl inget man skriver till påven om. Dock överraskades jag rätt positivt av vårt spel, vi börjar så sakteliga se ut som ett fotbollslag.

Nu ska jag arbeta, ty det är de jag är anställd för. På återseende gott folk, får vi hoppas.

Idioter, varför finns det inga kvoter
för idioter?
På radio och TV
Vi vill också va med


För övrigt anser jag att snön kan fara och flyga!



RSS 2.0