Och alla bara pratar...

Är det sant att du ska uppdatera din blogg, vi kommer aldrig tillbaka hit igen....

Med den något självgoda starten, att jag har några få läsare som vill läsa min blogg så försöker jag på nytt att göra comeback.
Det är förvisso en ganska modest begäran då jag själv gärna skriver å andra sidan. Men där orken inte finns, strömmar inga ord som vi brukar säga.

Livet strömmar på i den vanliga makliga takten och bjuder inte på några större varken framgångar eller motgångar. Bortsett från att jag är en otursgubbe med orulle och några andra negativa aspekter som skulle kunna göra mig så gott som apatisk i själva verket. Men sån är inte jag. Jag har ett jobb i finanskrisens värsta stunder, bara en sån sak.

Tips på bra bok föresten, det är en komedi, den heter: Martinssons bankbok, efter teamfest i helgen.
Kraftigt rolig bok för alla utom undetecknad.

Aftonbladet hade en rolig rubrik idag " Självklart ska vi använda oss av lagen". Detta gällande Ipred lagen. Nähäää? Ska ni använda den också? Chockerande. Nu kan ju inte aftonbladet ta ansvar för att några dumjävlar anser det smart att gå ut med denna info, men ändock så fick rubriken mig att fundera på om folk tror att alla människor blivit ett par tjog dummare än förr.

Föresten så närmar sig påsken också. Bryr man sig så mycket om påsken egentligen, eller är det bara jag som känner att det känns jävligt marginellt? En bättre påse konfekt är inte av samma vikt som för ett par år sedan. Nu missar förvisso även undertecknad både ägghalvor och påsksnappsen pga jobb. Men något instinktivt hat mot diverse höjdare inom com hem som givit mig och mina kollegor ett schema över påsk känner jag inte.
Åh vad jag är tråkig egentligen. Hade inte tackat nej till att vara i vemdalen med övriga syndikat-familjemedlemmar som utan vidare kan lämna sina arbeten därhän och helt sonika vistas i fjällen, men för själva påsken känns det faktiskt ingenting alls.

Nu kan det bli sömn.
Och för all del, glöm inte att en gång i tiden. Så tillhörde Bala Ahmed Garba GIF sundsvalls fotbollsförening, det ska jag alltid bära med mig!

Jag kanske inte bryr mig tillräckligt om ditt liv.
Jag håller på att lär mig och ibland så tar det tid.
För vissa går det aldrig men jag tror det går för mig.
Du vet att jag har svårt att säga nej, till dig och dig och dig.


För övrigt anser jag att påsken kunde ersättas med en högtid kallad: Den stora läskardagen!

RSS 2.0