Allting bara rasar!

Hur ska man sammanfatta allt fantastiskt som har hänt på slutet med ett simpelt blogginlägg?
Det går förmodligen inte, eller jag vet att det inte går, men jag kan ju i vilket fall ge mig på ett försök att återskapa vissa saker för er.

När arbetsdagen var avslutad förra torsdagen så hade jag för avsikt att omedelbart åka till sommarstugan för midsommarfirande. Gissa hur det slutade? Jag åkte hem och skulle packa, tog en dusch, och somnade. Min vana trogen. Strax före klockan 20:00 landade jag i stugans trygga vrå och fick mig ett glas rött och hälsade på såväl kusiner som morföräldrar och morfaderns tyske kusin, mycket trevligt herrskap.

Syster och hennes väninna Maria dök senare upp, och på klipporna tömde vi en bag-in-box, lyssnade på denna fantastiska låt. och njöt. Vi eldade igång bastun och tog några kvällsdopp, allting var så somrigt och fantastsiskt att livet kändes lite väl bra.

Själva midsommarafton firades genom att sätta i oss ett bord till bredden fyllt med allsköns läckerheter som hör midsommaren till, detta sköljdes till klang och jubelsånger ner med några bättre snapsar. Därefter begav jag mig till junibosand, en närbelägen liten hamnhåla där det vanliga klientelet satt och söp djävulen i sig och klinkade på en gura. Även detta var helt underbart.

På lördagen kom dessa dårar till vår stuga mitt i natten, när jag gick upp till vägkroken för att möta dem så möts jag av vad? Jo dårarna hade gjort upp en eld när de plötsligt fick för sig att våldgästa mig, vad gör man då? Jo man tar en skottkärra, man häller över elden till denna och går de dryga tre kilomterarna med skottkärran full av eld och se. Man har byggt en portabel grill. Denna togs med till klipporna där vi sjung sånger och grillade korv. Allt som gjort för en pripps blå reklam.

Det var i väldigt korta drag midsommarafton, vad har mer hänt?

* Fyra personer som är i min närhet eller som jag känner till har brutit benet. På mindre än en vecka...
* Jag har varit extremt sjuk men jobbat ändå.
* Jag har via livescore hoppats att min vän Erik Löfgren ska få göra debut i superettan.
* Jag har hittat nya extremt bra låtar.
* Jag har börjat förstå att jag snart har semester!


Livet är bra det får man säga, sommaren är också bra, på alla sätt. Heja livet!



det har runnit mycket vatten
under broarna jag brännt
saker jag gjort
några rätt några fel
ingen går fri
man tar vad man ger
jag sagt hejdå hejdå
jag sagt hejdå

ibland



För övrigt anser jag att solen bör stråla under semestern!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0