Huvudet högt!

Nu har man precis avslutat en smäcker affärslunch med min vän och kollega Martin Leek. Jag börjar definitivt ta mig ur stadiet då man alltid väljer hamburgare eller pizza på restaurangerna kan jag meddela pöbeln. Idag föll nämnligen valet på panerad fisk med örtsås och kok pära. Jag valde selektivt bort den pressade potatisen då denne inte hänger i julgranstoppen hos undertecknad. Fick det förklarat för mig, att var det fetma jag sökte så var potatis bra att äta, jag hoppas att min bäste Gustaf Lindberg kan bekräfta detta. Jag kan tänka mig att såsen också bidrog lite.
I övrigt har jag snart satt i mig en cola och en lättare chokladkaka.
Att söka fett är jobbigare än platespotting, sanna mina ord.

Jag måste abdikera också, jag sa till mina vänner att Sveriges handbollsherrar inte hade mycket att hämta i ett handbolls-vm, jag tycker redan att de gjort tillräckligt för att motbevisa mig. Även om en torsk mot Argentina är lite väl magstarkt för mig, men det får man köpa när man senare dänger dit bärplockarspecialisterna från Polen på ett imponerande vis.

Tröttheten efter penicilinkuren vet för övrigt inga gränser, igår tänkte jag stupa i säng direkt efter jobbet. Detta hade betytt att jag inte skulle fått i mig någon middag, och det med tanke på nuvarande fokus hade varit ytterst beklagligt.

Nej nu ska jag nog ta och traska till bistron och leta kalorier, vi hörs av gott folk!



Det är natt långt borta när jag får besked
Allting är över du finns inte mer
Sista gången jag såg dig var du gammal och trött
Men i hela ditt liv höll du huvudet högt




För övrigt anser jag att våren är välkommen att göra sig till känna!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0